ye-logo.v1.2

День міста Хмельницького під дощем: куди можна піти і не намокнути

Культура 2242
У театрі Старицького покажуть "За двома зайцями"
У театрі Старицького покажуть "За двома зайцями". Фото: brovary.net.ua

Містяни можуть піти на концерт, виставку ілюстрацій чи театральну виставу.

Сьогодні, 24 вересня, Хмельницький уже другий день відзначає свій день народження. Для містян та гостей міста підготували чимало цікавих розваг, проте на заваді став дощ. Отож, сайт «Є» підібрав кілька локацій, де примхи погоди не стануть на заваді.

Отож, о 13.15 на хмельничан чекають у костелі Христа Короля. Там відбувається фестиваль «Синтеза мистецтв»: недільний концерт. Вхід вільний.

Упродовж дня можна переглянути міні-виставку ілюстрацій Андрія Блудова у Хмельницькому обласному художньому музеї. Виставку експонують з нагоди відзначення в Україні 500-річчя Реформації і присвячена вона твору Т.Г.Шевченка «Псалми Давидові». Вхід вільний.

Ввечері у театрі імені Старицького розпочнеться новий сезон з прем’єри – «За двома зайцями». Режисером-постановником у Хмельницькому виступив Олег Мосійчук, а диригентом – Леонід Деркач. Квитки можна придбати у касі театру. Їх вартість – 35-100 гривень. 

Нагадаємо, учора в обласному центрі виступали брати Капранови. Також, вулиця Проскурівська стала найголовнішою локацією. Там представили проект “Арт-куб”. Перший день святкувань завершили виступом гуртів «Мотор'ролла» та «Onuka».

Більше новин про події у Хмельницькому та області читайте у розділі Афіша.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую