ye-logo.v1.2

Кращий голос Хмельниччини визначено! На правах реклами

Культура 3076

Вікторія Остапчук з Нетішина стала кращим юним вокалістом області.

У суботу, 30 вересня, відбувся грандіозний фінал Хмельницького обласного конкурсу «Яскраві діти України». 29 яскравих та неймовірних номерів оцінювало професійне журі, серед яких народні та артисти, знані тренери, а саме :

Тарас Петриненко – народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, співак, поет, композитор;
Юрій Рибчинський – український поет, драматург, сценарист, народний артист України;
Руслан Квінта – український музичний продюсер, співак, композитор
Марина Одольська – українська співачка, Заслужена артистка України, композитор та поетеса;
Гусейн Абдуллаєв - азербайджанський співак, актор музичного театру.
Сергій Лабазюк – організатор дитячого конкурсу в Хмельницькій області «Яскраві діти України», народний депутат України

За п’ятигодинний концерт було визначено кращого вокаліста, нам стала – Вікторія Остапчук. Дівчині 14 років, проживає у Нетішині, Хмельницької області. Каже перемогти прагнула, але що оберуть саме її не сподівалася.

«Звичайно я прагнула перемоги, але я не сподівалася, що стану першою та отримаю звання кращої. Тепер головне це підготовка до всеукраїнського конкурсу», - зазначила Вікторія Остапчук.

Переможниці, спеціальний гість свята народний депутат Ярослав Москаленко вручив путівку на всеукраїнський рівень, а організатор свята таланту у Хмельницький області меценат та парламентар Сергій Лабазюк – синтезатор.

«Думаю, ні в кого в цій залі немає сумнівів, що наш подільський край багатий на співочі таланти! Тому сьогоднішній конкурс «Яскраві діти України» допоможе не лише виявити обдарованих дітей, але й розкрити їхні таланти і вміння, дати шанс розквітнути та засяяти на всю Україну. І не тільки! Впевнений, що переможець саме з Хмельниччини заспіває на міжнародному конкурсі - в італійському Сан-Ремо» - сказав Сергій Лабазюк.

Окрім того, голова фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» Віолета Лабазюк спеціальними призами відзначила Юлію Каменюк, Анастасію Вержбицьку, та Євангеліну Бойчук – їм подарували планшети. Дарині Закерничній вручено путівку до конкурс талантів в Баку, що в Азербайджані.

«У нас немає переможених, всі діти достойні першого місця. Але конкурс вносить свої корективи. Проте хочу сказати, що ви усі молодці - ви вже є переможцями», - зазначила під час нагородження Віолета Лабазюк.

Від фонду «Ми поруч» усім дітям були вручені заохочувальні подарунки – солодкі набори та навушники. Заохочувальні призи надав ще один організатор – Хмельницька обласна адміністрація.

Окрім цього Олександр Корнійчук вручив трьом конкурсантам спецпрези.

Ще один партнер конкурсу, група компаній «VITAGRO» в обличчі генерального директора Петра Лабазюка спецпризом нагородила Ангеліну Шимкову.

По завершенню конкурсанти та їх батьки ділилися враженнями, кажуть знали, що все буде добре, але що на такому рівні – не сподівалися.

«Організатори подбали про все і про проживання і про харчування, навіть про відпочинок. Усіх охочі могли поїхати до Межибожа на екскурсію. А щодо самої команди, що працювала тут – взагалі слів не має» - кажуть батьки.  

  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую