ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудеться грандіозний фінал конкурсу «Яскраві діти України» На правах реклами

Культура 4846
Яскраві діти України на Хмельниччині
Яскраві діти України на Хмельниччині. Фото: автора

Тридцять учасників з усієї області змагатимуться за Гран-прі.

Другий день поспіль у Хмельницькому триває обласний етап конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України». Протягом трьох днів 30 учасників з усієї області змагаються за Гран-прі, переможець якого буде визначений завтра, 30 вересня на гала-концерті. Захід відбудеться у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького. Початок – о 15:00.

Демонструвати свої вокальні здібності будуть 30 дітей, які приїхали з усієї Хмельницької області.

«Ми проїхали усю область. Побували у кожному районному центрі, у кожному місті. Прослухали сотні талановитих дітей і відібрали тридцятку найкращих, які позмагаються за унікальну можливість виграти путівку на міжнародний конкурс «Sanremo Junior 2018», - каже начальник управління культури і туризму Хмельницької ОДА Ірина Трунова.

Голова журі та організатор дитячого конкурсу Хмельницької області «Яскраві діти України», народний депутат України Сергій Лабазюк каже, постійно підтримує талановитих дітей та допомагаємо їхньому розвитку.

«Дізнавшись про такий конкурс, наша команда не могла залишитися осторонь, адже бачили, як проходить цей конкурс у інших областях, зрозуміли – це стане додатковим поштовхом до розвитку нашої юні. Приємно, що в команді громадської організації «Яскраві діти України» працюють професіонали, які допоможуть нашим дітям подолати нові вершини. Сподіваюсь для вас, наші шановні учасники, це стане досвідом, який обов’язково принесе результати в майбутньому», – каже Сергій Лабазюк.

Виступи конкурсантів журі оцінюватиме за чистотою інтонації, красою тембру і силою голосу, динамікою звуку, артистизмом та виразністю виконання. Діти співатимуть під живий оркестровий супровід.

«Такий досвід у мене вперше. Жодного разу під мій спів не акомпонував цілий оркестр. Я щаслива, що є учасником цього конкурсу», - каже 13-річна Анна Пипюк з Віньковецького району.

Судити конкурс взялося зіркове журі - народний артист України, співак, поет, композитор Тарас Петриненко, український поет та драматург, сценарист, народний артист України Юрій Рибчинський, український музичний продюсер, співат та композитор Руслан Квінта, українська співачка, заслужена артистка України та наша землячка Марина Одольська та популярний азейбаржанський співак Гусейн Абдуллаєв.

Абсолютний переможець національних відбіркових змагань в Україні отримує право взяти участь у світовому фіналі конкурсу «Sanremojunior» в Сан-Ремо.

Рімма Шаповалова та Сергій І Віолетта Лабазюки

З дітьми займається Співзасновник громадської організації «Яскраві діти України», заслужена артистка України Рімма Шаповалова, і вже завтра усі охочі можуть побачити та почути яскравих дітей Хмельниччини.

Отож, 30 вересня, гала-концерт конкурсу «Яскраві діти України» у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького. Початок – о 15:00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую