ye-logo.v1.2

Вперше у Хмельницькому виступлять металісти «STRYVIGOR»

Культура 4394
«STRYVIGOR» вперше виступлять у Хмельницькому
«STRYVIGOR» вперше виступлять у Хмельницькому. Фото: з facebook-сторінки гурту

Гурт відсвяткує у місті своє п’ятиріччя.

Гурт «STRYVIGOR» – гордість хмельницької важкої сцени, та за час свого існування вони ще жодного разу на виступали у рідному місті. Однак на своє п’ятиріччя аtmospheric black metal проект цілком компенсує свою «відсутність» у Хмельницькому великим концертом.

«За цих п'ять років ми давали концерти на таких фестивалях як "Oskorei", "Death metal assault", "Листопадовий чин", "Black Storm", "Hell serpent rising over Kyiv" та інших. Зараз кипить робота над новим повноформатним альбомом. Але за п'ять років ми жодного разу не давали концерт у рідному місті. Отож восени плануємо великий концерт " STRYVIGOR" з підтримкою дружніх колективів», – кажуть учасники гурту.

Вони також запевнили, що на концерті виконають не лише нові пісні, які увійдуть до майбутнього альбому, а й перший альбом «Забуте Віками» та ЕР «До прірви Холоду» у повному об'ємі(!).

Крім «STRYVIGOR» на сцену також вийдуть ще львівський метал-гурт «Colotyphus» , який вперше презентує альбом «Spiritual Journey of a forlorn Soul», а також київські металісти «Stormride». Відтак на відвідувачів чекає чотири години повного відриву.

Концерт відбудеться у суботу, 28 жовтня, у монотеатрі «КУТ». Початок – о 19:00 годині.

Ціна квитків – 80 гривень (передпродаж) і 100 гривень (у день концерту). Замовити їх можна, написавши на електронну скриньку гурту: [email protected], або придбати у магазині рок-атрибутики «Rocka Rolla» (т.ц. «Дитячий світ», 3-й поверх) і в магазині «Євростар» (вул. Вайсера 28).

Довідка: основа проекту «STRYVIGOR» була закладена восени 2012 року в Хмельницькому гітаристом Khladogard (ex-VENDOGARD) і вокалістом Dusk (ENDLESS BATTLE). На той час матеріал для дебютного альбому вже був створений (стиль – Atmospheric Black Metal). Пізніше до проекту приєднався ударник Rungvar. Взимку 2013 року гурт приступив до запису дебютного альбому, а навесні 2013 року проект отримав свою назву «STRYVIGOR».

«Стрівігор – це гірська річка, що протікає через Карпати і бурхливим потоком несе мудрість наших предків і пам'ять про наш край. Саме вона надихнула музикантів на створення цього проекту, так як основними темами лірики є природа, зимові пейзажі та лісові сутінки, нескінченний зоряний небосхил і неосяжний Всесвіт, дзюрчання швидкого гірського потоку і світанок в променях весняного сонця, пам'ять про відвагу воїнів і кровне братерство. Все це тісно переплітається у піснях STRYVIGOR, написаних винятково українською мовою», – йдеться на сайті лейблу «Svarga Music», де музиканти записали свій перший альбом.

Там також зазначили, що спочатку «STRYVIGOR» планувався як студійний проект, адже його учасники розкидані по різних містах України, але з часом все ж з'явилася можливість репетирувати разом і давати концерти. Так, уже в грудні 2013 року гурт вперше виступив на одному з найбільших в Україні метал фестивалів – «Oskorei Festival» (Київ), що, безсумнівно, вплинуло на подальший розвиток «STRYVIGOR».

Коментарі:

Владимир 17.10.2017 12:58

прям таки гордость. детская музыка 80-х с смешным рычанием говноголоса.. это деревня..

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую