ye-logo.v1.2

Уся правда про Майдан: брати Капранови презентують у Хмельницькому нову книгу

Культура 2555
Письменники презентують нову книгу
Письменники презентують нову книгу. Фото: life.pravda.com.ua

На зустріч з письменниками запрошують усіх, кому не байдужа доля і історія країни.

Для усіх шанувальників творчості відомих українських письменників та видавців Братів Капранових – чудова новина. Наступного тижня вони приїдуть до Хмельницького з презентацією нової книжки-журналістського розслідування «Майдан. Таємні файли».

«У Революції брали участь мільйони, але що насправді сталося тоді, й досі залишається таємницею. Що відбувалося за лаштунками Майдану? Хто платив за Революцію? Як ділили владу переможці? Хто і чому здав Крим та Донецьк? Яким дивом встояли Одеса і Харків? Перед вами перше масштабне журналістське розслідування подій на Майдані, з якого ви довідаєтеся також про гроші та зброю на Майдані, про провокаторів Банкової, про те, як Європа штовхала нас до кровопролиття, про ВІЛ-СНІД та вогнепальні рани, про тактику і стратегію мирного спротиву та силового протистояння», – йдеться у анотації.

Там також зазначено, що герої «Таємних файлів» — не тільки ті, що стояли на сцені, але й ті, що ховались за лаштунками, хто їздив до Януковича і хто сперечався з Європою, захоплював адмібудівлі, сидів у буцегарнях, а також воював, лікував, працював для того, щоб Революція перемогла. Попри все брати Капранови кажуть, що книжка вийшла оптимістичною, і висновки вони теж для себе роблять оптимістичні.

Письменники презентують книгу-журналістське розслідування. Фото: litcentr.in.ua

Презентація книги відбудеться у четвер, 9 листопада, в читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки (вул. Героїв Майдану, 28). Початок – о 14:00 годині. Вхід – вільний.

Читайте також: Брати Капранови презентували у Хмельницькому новий історичний роман «Забудь-річка»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую