ye-logo.v1.2

Стартував продаж перших квитків на "RespublicaFEST-2018": місце проведення в таємниці

Культура 2119
Чекаємо від організаторів розсекречення місце проведення наступної "Республіки"
Чекаємо від організаторів розсекречення місце проведення наступної "Республіки". Фото: З архіву

Атмосферний фестиваль музики і стріт-арту пройде з 31 серпня по 2 вересня 2018.

Мікс різноманітної музики, мистецьких проектів, освітніх панелей і програм міжнародного обміну вже давно зробили фестиваль місцем зустрічі і спілкування для молоді. У 2018-му "RespublicaFEST" видозмінить свою концепцію, стане ще більш концептуальним і різноманітним.

Публіка отримає незабутні музичні враження і відпочинок, а музиканти і арт-менеджери зможуть отримати шанс налагодити міжнародне співробітництво з безліччю партнерів фестивалю.

"Місце проведення і лайн-ап "RespublicaFEST" 2018 поки тримається в таємниці. Але організатори обіцяють, що локація, як завжди, буде вкрай барвистою і по-своєму унікальною, - пише Concert.ua. - Тільки для найвідданіших шанувальників організатори випустили обмежену кількість квитків на всі дні фестивалю. Вартість квитків - 400 гривень".

Нагадаємо, у вересні цього року у Кам’янці-Подільському відгримів останній "RespublikaFest". Тоді організатори повідомили, що змінюють локацію його проведення, і цілком можливо, що й навіть місто. Точно відомо було лише те, що «RespublikaFest» перетвориться на великий опен-ейр.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую