ye-logo.v1.2

«Мистецтво бути». Вже цього тижня у Хмельницькому відбудеться фестиваль гармонійного розвитку

Культура 2812

Для хмельничан проведуть понад 80 майстер-класів з різних напрямків.

Вже цими вихідними, 25-26 листопада до Хмельницького приїдуть майстри з різних куточків України, аби провести 12-тий фестиваль гармонійного розвитку особистості «Мистецтво бути..!»

Протягом двох днів майстри з психології, нумерології, тренери з йоги, різних видів гімнастики і танцю, знавці прянощів та мінералів, а також фахівці в інших сферах передаватимуть свої знання тим, хто завітає на фестиваль.

Організатор фестивалю Леся Іващенко каже: «Тут ми, як ніде, розуміємо, що крім буденного життя є інше, тут ми можемо відчути потоки енергії, розібратися зі своїми симптомами хвороб, отримати важливі для себе знання. Навіть просте перебування у фестивальному просторі йде на користь. А завдяки майстрам, які є дійсно професіоналами у своїх сферах і готові ділитися своїми знаннями і досвідом, ми отримуємо тут неоціненний багаж знань, заряд позитивної енергії і віру у власні сили».

Фестиваль складався з величезної кількості майстер-класів і семінарів. Одночасно буде відбуватися по п‘ять майстер-класів. Кожному учаснику фестивалю буде вручено детальний розклад, де людина зможе обрати лекцію, яка її цікавить. Наприкінці кожного дня відбудеться так зване «Коло друзів» - обговорення подій фестивалю та обмін враженнями. Можна буде почути відгуки про майстрів, до яких не потрапив, а також дізнатися, коли вони проведуть нові майстер-класи.

  

Для хмельничан проведуть понад 80 майстер-класів з різних напрямків.

Отже, якщо ти хочеш особисто розвиватися, будувати гармонійні стосунки з рідними та близькими, навчитися керувати своїми емоціями та страхами, тоді ти повеней відвідати фестиваль «Мистецтво бути..!». Тебе чекатимуть 25-26 листопада у Хмельницькому, по вул. Проскурівська,61 (приміщення УПК, біля пам'ятника «Янгол скорботи»). Початок о 10:00.

Детальний розклад фестивалю можна знайти тут.
Додаткова інформація за телефонами: (097) 267 88 32, (067) 268 58 13.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую