ye-logo.v1.2

"Rock&Buh 2018" запрошує музикантів до участі у фестивалі

Культура 7344
Прийом заявок на фестиваль "Rock&Buh 2018"  стартував
Прийом заявок на фестиваль "Rock&Buh 2018" стартував. Фото: kult.km.ua

Прийом заявок уже стартував.

Вже вдруге у Хмельницькому відбудеться фестиваль рок-музики "Rock&Buh 2018". Як відомо, запланували провести фестиваль наприкінці весни 2018 року - 25-27 травня, а прийом заявок від учасників вже стартував. Про це повідомляє Управління культури і туризму міста на сторінці у Фейсбуці.

“Запрошуємо подати заявку згідно даної Google-форми та отримати можливість виступити на головній сцені нового амбітного яскравого музичного фестивалю країни - «Rock&Buh» у місті Хмельницькому 25-27 травня 2018 року. Організатори «Rock&Buh – 2018» оберуть 5 найкращих гуртів з усіх, хто подав заявку, які стануть учасниками фестивалю, що розпочинає рок-літо 2018”, - йдеться в повідомленні.

Звернувся до музикантів й засновник «RespublicaFEST» Андрій Зоін. На своїй сторінці у Фейсбуці він закликав артистів долучитися до фестивалю і не проґавити свій зірковий час.

"Саме зараз, розпочинається прийом заявок від всіх хто може тримати в руках гітару, клавіатуру чи навіть тромбон, на мальовничий і справжній рок фестиваль Rock&Buh 2018! Три дні, дві сцени й купа музичного різноманіття в самому центрі Хмельницького, на березі Південного Бугу”, - написав Андрій Зоін.

Подати заявку можна до 25 квітня, а оголошення результатів відбудеться 1 травня.

Також організатори повідомляють, що учасникам фестивалю оргкомітет оплачує проїзд та харчування.

Нагадаємо, у 2017 році рок-фестиваль був настільки масштабним, що організатори вирішили його проводити щороку. Як це було, читайте тут: Рок-н-рол, шкільні банти й таранька: чим здивував перший день «Rock&Buh FESTy» в Хмельницькому.

Додаткову інформацію можна дізнатися тут.

Читайте також: чим здивує "Rock&Buh 2018": три дні, дві сцени та рокери зі всієї країни

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую