ye-logo.v1.2

Чим здивує "Rock&Buh 2018": три дні, дві сцени та рокери зі всієї країни

Культура 3319
Артем Ромасюков: тепер на рок-фестивалі буде дві сцени
Артем Ромасюков: тепер на рок-фестивалі буде дві сцени. Фото: З архіву редакції

Цього разу артистів на фестиваль допоможуть обрати хмельничани.

Як відомо, другий рок-фестиваль у Хмельницькому запланували на 25-27 травня. Оскільки минулорічний фест був затребуваний, організатори вирішили зробити його масштабнішим і збільшили кількість днів та географію учасників.

За словами начальника Управління культури і туризму міста Артема Ромасюка, наступного року перший день фестивалю буде присвячений винятково хмельницьким рок-гуртам.

Два наступні дні на сцені виступатимуть музиканти з інших областей. Не виключають в управлінні й участь у фестивалі гостей з-за кордону.

«Ми завчасно анонсували рок-фестиваль, оголосивши орієнтовний список хедлайнерів. Хочемо, щоб хмельничани обрали, які саме гурти вони бажають бачити на фестивалі, - розповідає Артем Євгенович. - Від того, яких хедлайнерів ми оберемо, буде залежати бюджет фестивалю. Минулоріч пішло 300 тисяч гривень. Зараз ми, поки що, не можемо сказати чітку цифру по фінансуванню».

На фестивалі "Rock&Buh" буде дві сцени – центральна і мала. Вони працюватимуть у різний час: основна сцена працюватиме вдень, а мала сцена буде нічна, камерна, акустична. Обидві сцени будуть розташовані в Молодіжному парку.

«Плануємо збільшити розміри наметового містечка, а оскільки фестиваль буде тривати три дні, більше людей зможуть приїхати до нас», - каже чиновник.

Хмельничани можуть долучитися до вибору музикантів, які виступлять на "Rock&Buh 2018"

Над організацією майбутнього рок-фестивалю працюватиме та ж команда, що й минулого року: міське Управління культури, організатори «RespublicаFEST» та фронтмени кількох хмельницьких гуртів. Музикантів обиратимуть за минулорічною схемою.

«Зробимо конкурсне прослуховування аудіо та відео гуртів, які захочуть брати участь у фестивалі. Цю роботу, під час першого "Rock&Buh", брав на себе Сергій Присяжний, - додав Артем Ромасюков. - Відібрані гурти ми разом потім всі переслуховуємо».

 Нагадаємо, у 2017 році рок-фестиваль був настільки масштабним, що організвтори вирішили його проводити щороку. Як це було, читайте тут: Рок-н-рол, шкільні банти і таранька: чим здивував перший день «Rock&Buh FESTу» в Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую