ye-logo.v1.2

До Хмельницького із концертом приїде гурт "Друга Ріка"

Культура 2632
"Друга ріка" відпрвилась у тур "Піраміда"
"Друга ріка" відпрвилась у тур "Піраміда". Фото: Gastroli.ua

Виступ запланували на кінець лютого.

"Друга Ріка" розпочинає новий всеукраїнський тур "Піраміда". У Хмельницькому гурт виступить 24 лютого. Як зазначено на офіційному сайті музикантів, «Піраміду» вони називають своїм найкращим альбомом.

«Усе життя, незалежно від свого покликання та голосів у головах, кожен з нас будує свою піраміду. Вона складається з особистих перемог, зустрічей, невдач. Збудувавши її, ми отримуємо шанс побачити себе такими, якими ми є. А «Піраміду» від «Другої Ріки» можна не тільки побачити, але й почути» - йдеться у повідомлені сайту notatky.

Робота над альбомом тривала більше року – за цей час окремими синглами вийшли пісні «Монстр», «Ангел» і «Ти є я». Вперше нову платівку гурт зіграє 31 грудня у Лондоні. А вже наприкінці зими «Друга Ріка» відправиться у тур містами України, що розпочнеться у Львові і завершиться великим концертом у Києві навесні 2018 року.

Концерт гурту «Друга ріка» відбудеться 24 лютого о 19.00 годині в Хмельницькому академічному театрі ім. М. Старицького, вулиця Соборна, 60. Вартість: 250-590 гривень. Придбати можна тут.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую