ye-logo.v1.2

"Перший православний скраб для тіла": Леся Нікітюк випустила лінію косметики, на черзі – колекція перстнів

Культура 3670

Відома хмельницька мандрівниця і телеведуча розповіла у яких напрямках зараз розвивається.

Своїми досягненнями Леся Нікітюк похизувалася під час розмови з Катериною Осадчою у черговому випуску програми "Світське життя". Телемандрівниця продемонструвала прикрасу власного дизайну.

"Я привезла перший свій дорогоцінний камінь з Занзібару. Це танзеніт. Довго думала над дизайном перстня, - зазначила Леся. – Тепер ми готуємо колекцію з десяти перстнів. Там буде різне каміння, різні метали. Дешевші, дорожчі".

Крім виготовлення прикрас, дівчина розповіла й про власну лінію скрабів. "Я коли багато літала, всі мене питали: а чим ти користуєшся? У тебе шкіра постійно на сонці, перегрівається. Які ти робиш процедури, в яких спа-салонах обслуговуєшся? Я ж завжди казала, що користуюсь народним методами, - говорить хмельничанка. - Жмих кави, додати туди олійки. А на островах її можна купити в будь-якої бабки. Скоро в усіх кіосках України скраб від Леді Ле "Paradise kiss". В мене вже навіть є текст: Змиває всі гріхи, перший православний скраб для тіла".

Не обійшлося й без жартів про партнера на шоу "Хто зверху?" Сергія Притули: "Я перед тим, як стати в кадр з Притулою, пішла до церкви причастилася, мене посповідали. І тільки потім стала в кадр. Поїхали".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую