ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському встановили рекорд України

Культура 3767
200 учасників взяли участь в костюмованому перфомансі Історичний реверанс і встановили рекорд України
200 учасників взяли участь в костюмованому перфомансі Історичний реверанс і встановили рекорд України. Фото: kam-pod.gov.ua

Сталося це в день урочистого відкриття туристичного сезону 2018 року.

Туристичний сезон у Кам’янці офіційно відкритий. А разом із відкриттям – встановлено і рекорд, який зафіксував представник Книги рекордів України.

Суть рекорду полягає в тому, що 200 осіб одночасно виконали історичний реверанс - наймасовіший танець в історичних костюмах. Такого ще не було. І ось таке сталося 21 квітня.

А ще в місті запрацювала нова атракція - мото-тури. Запрацював й інформаційний кіоск, який обійшовся місту в 130 тисяч гривень. «Він противандальний та здатний витримати температуру до 30 градусів морозу, - розповіла керівник Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради Альона Кузема журналісту сайту «Є» ще 20 квітня. – Контент для наповнення обирали самі. Тут є інформація про музеї історико-культурного заповідника, про екскурсоводів, фестивалі, заклади громадського харчування, можливості активного відпочинку, дитячого туризму, лікарняні установи, вокзали та інша корисна інформація, якою цікавляться туристи, приїхавши пізнавати наше місто. Впевнені, це той сервіс, який допоможе туристам орієнтуватися в Кам’янці-Подільському і зручно отримувати необхідну інформацію».

Презентували й найстарішу в Україні бруківку 1760-х років. І, як повідомляє прес-служба міської ради, мощення законсервували за Ратушею і тепер це ще одна туристична локація в Кам'янці-Подільському.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую