ye-logo.v1.2

На фестивалі «Форпост» відтворять середньовічні битви та вуличний театр

Культура 2563
На фестивалі майстер-класи з ремесел та смачна вулична їжа
На фестивалі майстер-класи з ремесел та смачна вулична їжа. Фото: ua.igotoworld.com

Наступного місяця в Кам’янці-Подільському пройде кілька фестивалів.

У червні Кам’янець продовжить фестивалити, запрошуючи жителів міста і гостей не лише на нові заходи, але й такі, що стали для багатьох давно улюбленими.

Так, уде 1-3 червня пройде одна з найбільш видовищних та масштабних середньовічних подій країни – міжнародний лицарський фестиваль «Форпост». На відвідувачів заходу традиційно чекатимуть справжні лицарські бої, середньовічна музика і танці, театр, ярмарок, майстер-класи з ремесел та смачна вулична їжа. Обіцяють організатори й сюрпризи.

А вже 8-10 червня відбудеться ралі на ретроавтомобілях. У рамках фестивалю "Ретрофест-2018" також буде виставка ретротехніки, почесний парад містом, так і ралі на історичних авто "Від фортеці до фортеці".

22 червня стартує міжнародний кінофестиваль «Бруківка». На глядачів чекають покази кращих короткометражних фільмів з України і 120 країн Світу, які будуть обрані з-понад 3000 конкурсних фільмів, майстер-класи та лекції від відомих українських режисерів, акторів, продюсерів, сценаристів. Також 22-24 червня відбудеться сімейне музичне свято «Respublica Family Fest», офіційне пре-паті фестивалю. Упродовж трьох днів у Кам’янці пропагуватимуть традиційні музичні цінності.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую