ye-logo.v1.2

Ніжно, чуттєво, стримано: у Хмельницькому відкриють виставку у жанрі «ню»

Культура 4231
"Зйомка «ню» – дуже непростий жанр", - каже Віктор Федотов. Фото: з Фейсбуку
"Зйомка «ню» – дуже непростий жанр", - каже Віктор Федотов. Фото: з Фейсбуку

Автором експозиції є хмельничанин Віктор Федотов.

Наступного тижня, у четвер, 21 червня, о 16 годині, у музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) відбудеться відкриття виставки фотографій «Неприхована краса». Автором експозиції є хмельничанин Віктор Федотов.

На сайті Хмельницької міської ради повідомили, що Віктор займається фотозйомкою вже понад 10 років. Є одним із засновників фотостудій «Roof», «Інша студія» та власної школи фотографії, через яку пройшло вже більше сотні фотографів.

«Творчість, створення чогось нового, кардинальне перевтілення моделі під час зйомки – це те, заради чого варто бути фотографом! А жіноча краса завжди надихала та надихатиме митців. Зйомка «ню» – дуже непростий жанр, так як кожна дівчина прагне виглядати ідеальною і показати її потрібно якнайкраще, зберігши своє бачення та не перейшовши грань, яка в таких зйомках є неймовірно тонкою, – каже автор. - Що б я не знімав – це завжди портрет. Очі, погляд є найважливішими для мене. Хотілося б, щоб у моїх роботах глядач передусім бачив людину, а не лише оголене тіло. Погляд має зачепити! Більшість моїх робіт є доволі сексуальними, але це, швидше за все, наслідок, а не першопричина. І в тому заслуга не моя, а прекрасних дівчат, яких я знімаю».

 

"Ми всі дуже різні, і це щоразу новий виклик – показати людину з іншого боку", - розповідає Віктор Федотов 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую