ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 13-15 липня

Культура 2711
З Сайтом Є ваше дозвілля завжди буде активним!
З Сайтом Є ваше дозвілля завжди буде активним!. Фото: stb.ua

Програма заходів.

Якщо п’ятниця 13-го вас не лякає, й удома цього дня ви не зібралися сидіти, є кілька варіантів куди можна сходити після роботи в Хмельницькому. У приміщенні міського будинку культури проведуть громадське обговорення про можливі зміни в роботі громадського транспорту. Якщо ж хочеться чогось творчого, можете відвідати музичний «Вечір бородатої ніжності», або сходити у кіно просто неба в «Мистецькому дворику».

У суботу діток кличуть на гулянку до кінотеатру Шевченка, а любителів потанцювати - на опен-ейр, який відбудеться на майданчику перед кінотеатром «Планета».

Останнього вихідного дня хмельничанки зберуться на дівочий велопарад, пройде чергове "заняття" вуличних танців у рамках фестивалю "Нестримний потік", а у філармоії проведуть вечір класичної музики.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку пастелей "Метаморфози" Бориса Негоди і міжнародний проект «Сергій Параджанов. Імпресія дотику», створений з нагоди 45-річчя кінострічки «Тіні забутих предків». У музеї історії міста експонується виставка робіт «Райські мелодії подільського візерунку». У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку одеського фотохудожника «Довга дорога».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (13 липня)

Фото: з архіву

Громадське обговорення щодо громадського транспорту

Обговорюватимуть два питання. Одне, так би мовити, технічне, яке пов’язано з постановою Кабміну і стосується воно правил проведення конкурсу на перевезення. Друге – про порядок проведення конкурсу з впровадження в місті електронного квитка.

Коли: 17:00

Де: Міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43

Вартість: безкоштовно

Вечір бородатої ніжності

Лідер гурту "Поза часом" Максим Бондар із авторською музикою та піснями подарує незабутній вечір на ДАХу.

Коли: 19:30

Де: ДАХ, Агенція Сталого Розвитку "АСТАР", Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Перегляд фільму «Запалюючи зірки» Енді Годдара

У мистецькому дворику дивитимуться фільм просто неба. Енді Годдар зняв свій дебютний повнометражний фільм про американських поетів Ділана Томаса та зовсім майже невідомого в нас Джона Брінніна. Дія відбувається в далеких п'ятдесятих роках минулого століття в Нью-Йорку...

Коли: 21:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Субота (14 липня)

Фото: автора

Bachata only open air

Bachateamo Club запрошує на бачатний опен ейр. Обіцяє багато бачати, емоцій, спілкування та ще дещо. Із собою бажано заходити парасолі для фото.

Коли: 19:00

Де: Майданчик біля кінотеатру "Планета", вул. Подільська, 39

Вартість: безкоштовно

Міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка»

Фестиваль "Гуляночка" продовжується і сьогодні відбудеться конкурс на краще дитяче свято.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40.

Вартість: безкоштовно

ZAGATA FESTIVAL 2018

Найатмосферніша музична подія цього літа у Кам'янці-Подільському – це, безумовно, ZAGATA FESTIVAL 2018. У середині літа на території Руської брами відбудеться другий «Загата-фестиваль», що об'єднає на одній сцені відомих і дуже різних музичних виконавців. На головній та акустичній сценах для вас гратимуть не лише артисти з України, а ще й з Європи, Британії та США. Окрім музичних виступів, ви зможете відвідати кіномайданчик та взяти участь у різноманітних перформансах, які відбуватимуться під час фестивалю. Також на території фестивалю будуть розташовані бари та фудкорти, де ви зможете відпочити та підкріпитися. Тут знайдеться що послухати та куди себе подіти кожному.

Коли: 14:00

Де: Кам'янець-Подільський, Руська брама, вул. Руська

Вартість: 199 грн – квиток на один день; 299 грн – абонемент на два дні фестивалю

Неділя (15 липня)

Фото: з архіву

Міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців "Нестримний потік"

Щонеділі з 1 до 29 липня о 19.00 на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Цей фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 19:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Велопарад "Леді на Велосипеді"

Дівочий велопарад “ЛЕДІ НА ВЕЛОСИПЕДІ” проходить четвертий рік поспіль. Цьогорічна тематика - бантики. Кожна учасниця повинна оздобити велосипед/одяг/зачіску бантиками. Перед заїздом відбудеться безкоштовна фотосесія для кожної учасниці. Після велопараду будуть проведені конкурси та лотерея.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Концерт "Українська скрипкова соната"

Участь беруть Олександр Козаренко (фортепіаоно, м. Львів), Лідія Шутко (скрипка, м. Львів). У програмі Б. Лятшинський "Соната для скрипки і фортепіано", тв. 19; М. Скорик "Соната для скрипки і фортепіано №1", "Соната для скрипки і фортепіано №2"; О. Козаренко "Sonata quasi una Fantasia".

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 40-50 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую