ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 23-29 липня

Культура 2362
Афіша подій на тиждень
Афіша подій на тиждень. Фото: Ivetta.ua

Програма заходів.

Тренінги, майстер-класи, мистецькі виставки, квест, кіно під відкритим небом, а також сеанс медитації, йоги та ще багато іншого зможуть відвідати хмельничани проягом цього тижня. Уже в понеділок діток запрошують на тренінг із розвитку креативності, а дорослих на відкриття виставки акварелей.

Цікава і корисна зустріч пройде в четвер в Агенції сталого розвитку. Для всіх охочих творити чисте майбутнє там організують «Захід без сміття», де учасникам проведуть майстер-клас із сортування сміття вдома і презентують мапу Хмельницького із пунктами для здачі вторинних відходів.

У п’ятницю для молоді запланували детективний квест "Таємниця у книгосховищі", в якому візьмуть участь і хмельницькі копи. Цього тижня відбудеться дівочий велопарад «Леді на велосипеді», який раніше перенесли через дощ.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", виставку пастелей "Метаморфози" Бориса Негоди і міжнародний проект «Сергій Параджанов. Імпресія дотику», створений з нагоди 45-річчя кінострічки «Тіні забутих предків». У музеї історії міста експонується виставка робіт «Райські мелодії подільського візерунку». У музе= студії фотомистецтва демонструють виставку одесита Олега Куцького «Довга дорога…».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (23 липня)

 

Фото: youtube.com

Тренінг із розвитку креативності

Запрошують підлітків 12-14 років. Що дасть дитині цей тренінг можливість розвивати творче, нешаблонне мислення, яке так необхідне сьогодні особистості, щоб бути успішною і адаптованою до сучасного життя; розвиток і розкриття спонтанності та творчого потенціалу.

Коли: 14:00

Де: Хмельницький

Вартість: перше заняття безкоштовне

Презентація виставки акварелей Світлани Мельничук «Квіткова рапсодія»

На виставці хмельницької художниці представлено 20 акварельних робіт, які пробуджують живі емоції до оточуючого світу, передають любов до природи, людини. Твори мають цікаві композиційні рішення, поєднують у собі яскраві відтінки фарб.

Коли: 15:00

Де: Хмельницька обласна уверсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкошовно

Вівторок (24 липня)

Фото: B17

Майстер-клас "Сценарій: Сильна Жінка, її преваги, обмеження і їхній вплив на особисте життя"

Говоритимуть, як же зробити своє життя щасливим, як припинити все контролювати та й чи потрібно, як довіритися комусь іншому і хоч трохи розслабитися, як сильній жінці стати слабкою і чи це можливо.

Коли: 11:00

Де: Львівська майстерня шоколаду, 3-ій поверх, вул. Грушевського, 65

Варість: 50 гривень

Презентація літературно-художнього видання «Побачення з собою»

У читальному залі Хмельницької ОУНБ відбудеться презентація літературно-художнього видання «Побачення з собою» відомого письменника Хмельниччини, члена Національної спілки письменників України Анатолія Ненцінського. До видання ввійшли вибрана поезія та фрагменти з творів автора, написаних упродовж 1992-2018 років.

Коли: 14:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Середа (25 липня)

 

Фото: з архіву

Виставка Олега Куцького «Довга дорога…»

Олег Васильович показує Україну на світлинах усьому світу, його роботи репрезентують наше життя з різних боків. «Довга дорога», зібрала разом роботи з різних серій. Тут є моменти зафіксовані в 60-70 роках, а є такі, що в цьому році. Тобто сьогоднішня виставка – це своєрідний фотографічний шлях автора.

Коли: 9:00-18:00

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість: 12 грн - для дорослих, 10 грн - для студентів, 8 грн - для учнів

Четвер (26 липня)

Фото: sommerset

ЗАХІД БЕЗ СМІТТЯ

Захід для усіх охочих творити чисте майбутнє. На учасників чекає: презентація мапи м. Хмельницького із пунктами для здачі вторинних відходів; майстер-клас ізсортуванню сміття вдома; перегляд документального фільму під зорями; смачна кава від БАНК КАВИ; тепла атмосфера та зіркове небо.

Коли: 20:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкоштовно

Круглий стіл «Витоки, становлення та утвердження православ’я на Поділлі - Хмельниччині»

Метою круглого столу, який проводять із нагоди 1030-річчя Хрещення Київської Русі, є обговорення актуальних питань і поглиблення наукового осмислення ролі християнських цінностей в розвитку української культури. Тематика заходу охоплює історію православ’я в Україні та на Поділлі зокрема, особистість і церква: історико-біографічні розвідки, дослідження та збереження пам’яток матеріальної культури релігійного призначення, історіографічні, джерелознавчі та методологічні проблеми дослідження історії релігії та церкви на Хмельниччині.

Коли: 12:00

Де: Хмельницька обласна універсальна бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (27 липня)

 

Фото: з архіву

Кіноперегляд просто неба

У мистецькому дворику знову дивитимуться фільм просто неба. Запрошують усіх охочих.

Коли: 21:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Детективний квест "Таємниця у книгосховищі"

У цей день в таємничому книгосховищі станеться загадкова подія. Аби її розплутати, потрібно буде досить інтенсивно напружувати мізки. Цього разу тобі не допоможе дедукція чи інша маячня. Потрібно буде діяти обережно і тонко. А як тобі така новина? У квесті ти будеш брати участь разом зі справжніми копами! І ми ще побачимо, хто забере в нагороду собі всі пончики.

Коли: 15:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Субота (28 липня)

Фото: ХОЧУ.uа

Ранкова йога на ДАХу

Це нагода побачити пробудження природи, безмежну велич ранкового сонця та відчути на собі його обійми в улюблених асанах. Обов'язково з собою мати килимок. Заняття проводяться за відсутності дощу.

Коли: 8:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас від Дениса Каплунова "Сильний текст"

Два дні потужних практичних занять, завдань, групової роботи! Денис Каплунов розкаже, як написати текст, який буде справді сильним.

Коли: 10:00

Де: Вул. Кам'янецька, 48

Вартість: 1200 гривень

Арт-тренінг "На шляху до себе. Жіночність"

Цей захід стане корисним для людей, які бажають дослідити свій внутрішній світ та віднайти відповіді на важливі питання, людей, які хочуть розвиватися та покращувати якість свого життя.

Коли: 12:00

Де: готель "Центральний", вул. Гагаріна, 5

Вартість: 300 гривень, для двох - 500 гривень

Динамічна медитація Ошо

Динамічна медитація Ошо – це набір вправ створених, насамперед, для пізнання самого себе.

Коли: 12:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 50 грн при оплаті до 23 липня; 75 грн при оплаті до 27 липня; 100 грн у день заходу

Неділя (29 липня)

Фото: з архіву

Міський фестиваль-конкурс із соціальних та вуличних танців "Нестримний потік"

Щонеділі з 1 до 29 липня о 19.00 на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Цей фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 19:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Велопарад "Леді на Велосипеді"

Дівочий велопарад “ЛЕДІ НА ВЕЛОСИПЕДІ” проходить четвертий рік поспіль. Цьогорічна тематика - бантики. Кожна учасниця повинна оздобити велосипед/одяг/зачіску бантиками. Перед заїздом відбудеться безкоштовна фотосесія для кожної учасниці. Після велопараду будуть проведені конкурси та лотерея.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую