ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 17-19 серпня

Культура 2078
Приємного вам відпочинку
Приємного вам відпочинку. Фото: vestnik.in.ua

Програма заходів.

Чергові серпневі вихідні потішать хмельничан свіжою порцією гарних заходів. Вже сьогодні всіх запрошують на Дні моди у Хмельницькому. Упродовж двох днів наше місто перетвориться на своєрідну модну столицю. Організатори запланували покази дорослого та дитячого одягу, гаражсейл.

Також у п’ятницю гарно провести час можна на фестивалі «Медовий спас». Кожний, хто його відвідає, отримає естетичну насолоду, відпочинок і розваги, змістовну інформацію та придбає корисні для здоров’я продукти.

У суботу проведуть безкоштовний урок для дітей “Створення комп'ютерної гри". Для дорослих «айтішників» запланували п'ятигодинний інтенсив про основні особливості JavaScript.

У неділю можна відвідати майстер-клас з художником, або ж сходити на перегляд фільму «Таксі», знятий Джафаром Панагі.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм".  У «Галереї на Проскурівській» діє виставка Анастасії Сабадах "ДЕРЕ?ВНЯ". В арт-галереї «Масло» демонструють персональну виставку картин Олени Пронькіної «Простір чистого тла». На виставка "Зі скарбниці матінки-природи" в обласному краєзнавчому музеї представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (17 серпня)

Фото: з архіву

 Показ мод MO/DNI

Під час днів альтернативної моди "МО/ДНІ" в "Мистецькому дворику" буде діяти маркет зона на будь-який смак та гаманець: -showroom де Ви матимете змогу торкатись, приміряти та, звичайно ж, придбати ексклюзивні дизайнерські речі від українських брендів; барахолка з перевіреним часом, але все ще красивим одягом, прикрасами, книгами, які можна буде придбати за помірною ціною; фрімаркет, де можна буде приглянути щось за безцінь або обміняти.

Коли: 10:00

Де: "Мистецький двориу", що розташований у Хмельницькій дитячій музичній школі №1 ім. М. Мозгового (вулиця Проскурівська, 18)

Вартість: безкоштовно

Фестиваль меду «Медовий спас»

Програма фестивалю включає виставку ярмарок продукції бджільництва, виробів декоративно ужиткового та образотворчого мистецтва, тематичні фотозони, проведення майстер-класів, спортивних змагань, ігор та вікторин, просвітницьких заходів, що пов’язані з читанням та книгами, організацію медової освітньої школи з лекціями та інформаційними презентаціями про властивості меду та особливості розведення бджіл, частування хмельницьких кулінарів та рестораторів тощо.

Коли: 8:00

Де: Парк культури і відпочинку ім. М. Чекмана

Вартість: безкоштовно

Благодійний концерт «Кузьма-50»

Захід відбудеться у рамках святкування50-річчя з дня народження українського співака, письменника, продюсера, актора, телеведучого, лідера гурту «Скрябін» — Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна). На концерті лунатимуть пісні з репертуару гурту, які заспівають місцеві хмельницькі виконавці. Крім того, відбудеться благодійний аукціон.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 70 гривень

English Speaking Club: New England

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератори зустрічі: Карл Тайлер Другий (Karl Tyler). Тема тижня: American Road Trip Series: New EnglandAt our last English Speaking Club, we explored the Mississippi Delta.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, Вікно в Америку, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Музичний вечір з Андрієм Шамраєм

Мелодії літа знову лунатимуть на ДАХу. Авторська програма від вже відомого всім музиканта.

Коли: 19:00

Де: ДАХ, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Субота (18 серпня)

Фото: Ukrhealth

Безкоштовний урок для дітей “Створення комп'ютерної гри"

Ваша дитина в захваті від комп’ютерних ігор? А, можливо, їй буде набагато цікавіше створити власну гру, в яку можна грати з друзями?! Давайте перевіримо! Запрошуємо Вас і Вашу дитину поринути у казковий світ ігор.

Коли: 14:00

Де: Комп'ютерна Академія "ШАГ", вул. Подільська, 93, 2-й поверх

Вартість: безкоштовно

Інтенсив JavaScript

Під час п'ятигодинного інтенсиву поговорять про основні особливості JS, відмінності цієї мови від інших, а також обговорять роботу браузера та основи ООП. Захід розрахований на учасників, які володіють версткою та мають базові навички програмування. Це хороший спосіб «підтягнути» слабкі місця й почати кодити на якісно кращому рівні.

Коли: 11:00

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: при оплаті до 13.08 — 400 грн, при оплаті до 17.08 — 450 грн, при оплаті в день заходу — 500 грн.

Неділя (19 серпня)

Фото: doodleandsketch.com

Майстер-клас з художником

«Майстер-клас з художником» оголошує про пошук учасників - ентузіастів від мистецтва. Цього разу майстринею інтуїтивної творчої композиції стане студійка мистецького гурту «Рефлекторний взаємозв’язок» Юлія Романова.

Коли: 15:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: 20 грн. (вхідний квиток в музей)

Перегляд фільму "Таксі"

«Таксі» — іранський драматичний фільм, написаний та знятий Джафаром Панагі з ним же в головній ролі. Світова прем'єра стрічки відбулася у головному конкурсі 65-ого Берлінського міжнародного кінофестивалю, де вона отримала «Золотого ведмедя» та Приз ФІПРЕССІ. У 2010 році Панагі було заборонено займатися кінематографічною діяльністю і виїжджати з Ірану протягом 20 років, тому його небога Гана Саеіді, яка також знялася у «Таксі», отримала нагороди від його імені.

Коли: 18:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Порскурівського Підпілля, 71

Вартість: "Pay what you want"

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую