ye-logo.v1.2

Дні моди у Хмельницькому – що запланували організатори

Культура 7385

Проект Мо/Дні отримав підтримку на громадських ініціативах.

Упродовж двох днів 17 та 18 серпня Хмельницький перетвориться на своєрідну модну столицю. В місці реалізовуватимуть проект «Мо/Дні», в рамках якого відбуватимуться покази дорослого та дитячого одягу, гаражсейл.

«Захід буде проводитись в рамках програми «Громадські ініціативи». ГО «Територія» перемогла і отримала відповідне фінансування з міського бюджету. Тому в нас заплановані модні покази вечірньої моди на даху одного з торговельних центрів 17 серпня, а також дитячі покази, 18 серпня», - зазначила начальник управління економіки Хмельницької міської ради Оксана Новодон.

За її словами, саме на суботу запланували чимало різних заходів. Біля кінотеатру Шевченка усі місцеві торгові марки, які долучилися до проекту, матимуть право продажу. Окрім того, буде дефілювання на подіумі та програма для дітей

«Дитячі покази будуть між собою поєднуватимуться різними заходами – виступами ілюзіоністів, театральними постановками. Організували захід таким чином, щоб діткам було цікаво і дати можливість старшим подивитись на шкільні речі. Оскільки наближається 1 вересня, ми хочемо допомогти хмельничанам побачити, які бренди є в місті й що вони виготовлять», - зазначила співорганізатор заходу Роксолана Іванова.

За її словами, упродовж дня в суботу також працюватиме ще одна локація, де можна буде подивитись, приміряти, придбати чи обміняти одяг, - це гаражсейл.

Отож графік проведення заходів в рамках «Мо/Дні»:

17 серпня о 18:00 на даху ТРЦ буде відбуватися вечірка-показ. Вхід за запрошеннями.
18 серпня з 10:00 у "Мистецькому дворику", що розташований у Хмельницькій дитячій музичній школі №1 ім. М. Мозгового (вулиця Проскурівська, 18), буде діяти маркет зона на будь-який смак та гаманець. Там працюватиме showroom, барахолка і фрімаркет.
18 серпня о 15:00 на вулиці Проскурівській (майданчик перед кінотеатром імені Т. Шевченка) - fashion-показ дитячого та підліткового одягу просто неба - "KIDS FASHION SHOW & MARKET". 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую