ye-logo.v1.2

Замість "гарячої" бачати – дитячі конкурси: фестиваль вуличних танців на Проскурівській завершився

Культура 2704
У Хмельницькому підбили підсумки "літних" фестивалів
У Хмельницькому підбили підсумки "літних" фестивалів. Фото: Яни Кушнір

Вчора оголосили переможців фестивалю-конкурсу вуличних і соціальних танців «Нестримний потік».

Танцювальний опен-ейр відбувався щонеділі протягом липня у Хмельницькому на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Молоді хореографи міста навчали хмельничан різних видів соціального та вуличного танцю. Таким чином танцюристи і свій талант мали розкрити, і містян залучити до здорового способу життя.

Визначали кращих тренерів за допомогою відеороликів, які були змонтовані на основі майстер-класів. Кожен охочий міг проголосувати за свого фаворита, переглянувши і вподобавши відповідне відео на сторінці Управління культури і туризму. Голосування тривало протягом серпня, вчора ж, 8 вересня, оголосили переможців.

"Кожне відео, в середньому, переглянули близько тисячі разів. Голосувань було значно менше, бо свій голос могли залишити лише авторизовані люди. Але завдяки цьому не було накрутів, - розповів один з організаторів фестивалю-конкурсу Сергій Щербанюк. – Переможці отримали дипломи і акустичні переносні системи в якості нагороди".

Так починався фестиваль "Нестримний потік"... Фото: з архіву

Отож, за версією хмельничан, кращими хореографами стали Ігор Починок з танцювальної студії "EL DESCANSO" (1-е місце), Ольга Крамар з клубу соціальних танців "Сальса Вікторія" (2-ге місце), Катерина Ковальчук з танцювального клубу "Bachata Blanca" (3-тє місце).

... так завершувався

Паралельно з підбиттям підсумків "Нестримного потоку" на майданчику перед кінотеатроом тривало й дитяче свято. «Гуляночка» вирувала впродовж літа щосуботи для маленьких хмельничан. Вчора ж конкурс на краще дитяче свято завершився оголошенням переможців. Ними стали Центр пороботі з дітьми і підлітками, СКЦ "Плоскирів" і Палац творчості дітей та юнацтва.

Маленьким хмельничанам влаштували свято з конкурсами

Були й показові виступи

Переможців "Нестримного потоку" нагородили дипломами і призами

А переможці "Гуляночки" отримали дипломи та грошові винагороди.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую