ye-logo.v1.2

«Собака на сіні» відкрила театральний сезон

Культура 2824
Театральний сезон у театрі Старицького відкрився виставою Собака на сіні
Театральний сезон у театрі Старицького відкрився виставою Собака на сіні. Фото: автора

Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені Михайла Старицького відкрив 88-й театральний сезон прем’єрою вистави «Собака на сіні».

Поставила виставу за п’єсою видатного іспанського драматурга Лопе де Веги режисерка, заслужена артистка України Людмила Колосович. Переклав текст на українську - Микола Лукаш.

Незважаючи на велику популярність цієї п’єси, адже багато хто пам’ятає відомий фільм «Собака на сіні», більшість театрів не ризикує вводити цей твір у свій репертуар. Людмила Леонідівна ризикнула і разом із художницею Оксаною Радкевич та художницею по костюмах Наталею Руденко-Краєвською втілили свій творчий задум.

За словами Людмили Леонідівни, танці для вистави подарувала американка українського походження Наталя Каспшишак-Сенів. Спілкувалися з нею по скайпу і з акторами під керівництвом Наталі працювала хореограф-репетитор Ельвіра Фатєєва. Талановитий акторський ансамбль багато, плідно і з великим задоволенням працював. «Я сподіваюсь, що глядачі відпочили і отримали задоволення», - додала режисерка.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую