ye-logo.v1.2

Хмельницький гурт «Мотор'ролла» презентував нову пісню

Культура 3504
Гурт «Мотор
Гурт «Мотор'ролла» презентував нову пісню. Фото: з архіву

Композицію уже можна почути на радіо.

Нещодавно відомий рок-гурт «Мотор'ролла» на одній з українських радіостанцій презентував нову пісню. Композицію «Колись» написала для них майже штатний автор групи Тома Приймак ще років два тому. Тоді лідерові гурту Сергієві Присяжному вона показала дві пісні, які, на її думку, могли б пасувати групі.

Одну з цих робіт - «Надихай», хлопці презентували у червні, а тепер настав час другої - «Колись». Спершу Сергій Присяжний вирішив записати «Колись» самостійно, тобто наспівати й награти партії всіх інструментів. Цей задум він таки втілив у життя й у нього вийшла така персональна версія цієї пісні.

«Але потім вирішили всією групою долучитися, додати своїх барв і, завдяки цьому, зараз ми маємо класних баладних крепких пісень», - розповів Сергій Присяжний у радіоефірі.

Почути версію пісні у виконанні гурту «Мотор'ролла» уже можна на радіо, ну а персональний варіант Сергія поки що «лежатиме» в архіві. Можливо, колись він вийде бонусом у новому альбомі.

«Щодо нового альбому, я так думаю, що ми так і будемо рухатися від синґлу до синґлу, поки не назбирається певна кількість на новий альбом, аби презентувати, як нову параграму і вже з нею покататися по країнах – додав музикант.

Нагадамо, що хмельницький гурт «Мотор'ролла» бере участь у шоу «Х-фактор». Зовсім скоро побачимо його у прямих ефірах. Окрім того, 6 листопада музиканти виступплять на одній сцені із Академічним ансамблем пісні і танцю «Козаки Поділля».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую