ye-logo.v1.2

«Мистецтво бути»: хмельничан запрошують на фестиваль гармонійного розвитку

Культура 2321
Фестиваль гармонійного розвитку об
Фестиваль гармонійного розвитку об'єднає в собі різноманітні майстер-класи від провідних тренерів з різних куточків України. Фото: з архіву

До Хмельницького приїдуть тренери з різних куточків України, аби провести оздоровчі практики, навчитися особистому та духовному розвитку.

Вже за тиждень, 1-2 грудня у Хмельницькому стартує ХІV Фестиваль гармонійного розвитку «Мистецтво бути».

Понад 60 найрізноманітніших майстер-класів, «корисний» ярмарок, розіграш подарунків чекатиме на тих, хто завітає на фестиваль.

«Цього разу ми будемо працювати в напрямках гармонізації внутрішнього світу, відкриватимемо секрети вдалих стосунків між чоловіком та жінкою, батьками та дітьми. Окрім цього, на фестивалі будуть представлені слов’янські методи зцілення, оздоровчі техніки та трансформаційно-психологічні ігри. Одним словом буде цікаво, пізнавально та весело», - каже координатор фестивалю «Мистецтво бути» Леся Іващенко.

Кожен фестивальний день буде поділений на чотири лінійки (частини): у кожній з яких заплановано вісім різнопланових майстер-класів. Вони відбуватимуться паралельно, але у різних залах. Перед початком кожної нової лінійки майстер-класів відбуватиметься їхня презентація тренерами. Тому кожен зможе обрати той, який найбільше його зацікавив.

Отже, 1-2 грудня, з 10:00 до 20:00, в Хмельницькому, по вул. Кам’янецька, 3 (ХКТЕІ, зупинка «Юність» відбудеться ХІV фестиваль гармонійного розвитку «Мистецтво бути».

Вартість участі у фестивалі – 300 гривень (один день), 500 гривень (два дні). Разовий абонемент – 100 гривень. Для студентів передбачені знижки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую