ye-logo.v1.2

Хмельницькі гумористи змагаються за "Зимовий кубок" "Ліги сміху"

Культура 2378
 “Отдыхаем вместе” змінили свій імідж
“Отдыхаем вместе” змінили свій імідж. Фото: ligasmeha.com

"Отдыхаем вместе" вже отримали нагороду у номінації "Найкраще кохання".

У п’ятницю, 30 листопада, на каналі "1+1" вийшла в ефір перша частина “Зимового кубку” "Ліги сміху", де всі команди четвертого сезону змагаються за чергову перемогу. Вчора на сцені виступили перші шість колективів, серед яких хмельничани "Отдыхаем вместе".

Цього разу жартівники готували виступи на вільні теми й без допомоги своїх тренерів. Відкривали гру хлопці з Хмельницького. Змінивши свої яскраві помаранчеві костюми на сірі, колишні підопічні Наді Дорофєєвої весело жартували про те, чим займалися після швидкого вильоту з проекту. Були жарти й про IPhone XL, правильний сюрприз для дівчини та здоровенного динозавра.

"Після того, як ми рано вилетіли з "Ліги Сміху", в нас з’явилося трохи часу. Ми почали більше гуляти на свіжому повітрі, записались на йогу, почали раніше лягати спати. Ну, ви все зрозуміли – ми постаріли", - розпочали свій виступ жартівники.

Крім основного кубка, команди змагалися у додаткових номінаціях. "Отдыхаем вместе" за участь у четвертому сезоні проекту отримали нагороду "Найкраще кохання". А чи переможуть хмельничани у "Зимовому кубку" "Ліги сміху 2018", стане відомо  через тиждень.

Читайте також: "Отдыхаем вместе" екранізували дев'яту частину "Зоряних війн", але вилетіли з Ліги Сміху

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую