ye-logo.v1.2

З гри вибуває той, хто правила знав: хмельницькі музиканти презентували «гостросюжетний бойовик»

Культура 1655
Гурт "Чумацький шлях" презентував кліп на пісню "Ламай"
Гурт "Чумацький шлях" презентував кліп на пісню "Ламай". Фото: надане музикантами

Гурт «Чумацький шлях» презентував кліп на пісню «Ламай».

Міні-альбом «Тисячу Років», до якого увійшла пісня «Ламай» музиканти презентували ще навесні. Тим часом працювали над створенням відео кліпу. Головна його ідея в постійній боротьбі, як із навколишнім світом, так і з самим собою.

У кліпі була застосована справжня піротехніка та вогнемет,яким вокаліст вкінці спалює та підриває свого суперника. Зйомки відбувалися на автодромі «Чайка» у Києві та тривали 18 годин. Над створенням відео працювали близько 30 осіб, враховуючи пожежників, піротехніків та знімальну групу. В результаті вийшов справжній гостросюжетний бойовик.

«Під час зйомок цього кліпу ми відчули себе справжніми голлівудськими акторами. Вогонь, вибухи, екстремальне водіння та рок музика, той день ми точно запам’ятаємо надовго. Особливо момент, коли нам потрібно було спокійно іти, а за спиною вибухав автомобіль, і не можна було проявляти жодних емоцій, щоб не зіпсувати кадр. Чесно кажучи, було трохи страшнувато. У кліпі не обійшлося і без виробничих травм. Був випадок, коли вокаліст Сергій виконуючи стрибок на капот автомобіля, розбив лобове скло головою. Дуже шкода, що цей кадр не так і не потрапив у кліп», — жартують музиканти і додають, щоб отримати перемогу у цій складній життєвій грі, правила іноді потрібно порушувати, адже, як йдеться у їхній пісні: «з гри вибуває той, хто правила знав».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую