ye-logo.v1.2

Автором пісень до зимового шоу на ВДНГ став відомий музикант родом з Хмельниччини

Культура 2661
Автором музичних композицій і головного саундтрека шоу виступив український музикант Юрій-Юркеш Юрченко
Автором музичних композицій і головного саундтрека шоу виступив український музикант Юрій-Юркеш Юрченко. Фото: stb.ua

Прем’єра вистави «Winterra. Легенда казкового краю» відбулася днями в Києві.

Нове шоу для всієї родини від творців «Вартові Мрій» розповідає про захопливі пригоди хлопчика напередодні Нового року, який намагається врятувати свого маленького брата, що потрапив в казкове крижане королівство Winterra. Усі пісні до нової вистави написав відомий співак з Хмельниччини Юрко Юрченко (лідер гурту «Юркеш»).

Цьогорічне зимове шоу дивуватиме вперше не тільки хореографією, трюками, декораціями, а й тим, що головні герої заспівають наживо. Як повідомляють у сюжеті програми «Вікна» на каналі СТБ, співаючи, герої розповідають про те, що колись Winterra – це був казковий світ, де люди вірили в диво, а потім стали більш скептичними і черствими. Впродовж шоу сумні моменти змінюють ритмічні танці, ліричні співи чергують із захопливими трюками.

«Я надихався дитинством: коли в років п’ять зайшов в спортзал, а там ялинка, там Дідо Мороз. Я в це вірив, вірив в чудеса. І все, що я черпав – звідти», - прокоментував у сюжеті Юрко Юрченко. - Найзимнішу пісню Мороза я писав, коли було градусів сорок. Я просто сидів, як амфібія, в ванні холодній і доводив себе до посиніння, щоб відчути цей холод».

Покази шоу для всієї родини «Winterra. Легенда казкового краю» від режисерів-постановників Костянтина Томільченко і Олександра Братковського триватимуть впродовж новорічних свят у Києві. Прем’єра ж шоу відбулася 14 грудня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую