ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 11-13 січня

Культура 3675
Підбірка подій на найближчі дні у нашій афіші
Підбірка подій на найближчі дні у нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Сьогодні до нашого міста завітає різдвяна вантажіка "Кока-кола". Кожен охочий зможе сфотографуватися біля неї разом з чарівними ельфами, полярними ведмедями і Сантою.

В суботу Хмельницький долучиться до всеукраїнської акції одночасного співу колядки «Нова радість стала», а в неділю біля головної ялинки міста відбудеться свято Василя та Маланки.

Для маленьких хмельничан теж підготували цікаву програму на вихідні. У театрі ляльок діткам покажуть цікаві вистави, у книгарні «Є», проведуть дитячу зустріч, не обійдеться без корисних майстер-класів.

Крім того, біля головної ялинки міста триває Різдвяний ярмарок і приймає на гостину у себе святий Миколай.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставка робіт переможців мистецького конкурсу «Подільська палітра». Виставка живих метеликів та інших комах триває у ЦУМі. У музеї-студії фотомистецтва можна переглянути виставку світлин "Лінія фронту. Рік 2018" Андрія Дубчака.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (11 січня)

Фото: radiotrek.rv.ua

Новорічне свято Coca-Cola

Новорічна вантажівка Coca-Cola #БудьСантою завітає до Хмельницького. Кожен може долучитися до заходу. Надихніться атмосферою свята разом із казковими ельфами, полярними ведмедями та неповторним Сантою. Розділіть щасливі моменти з рідними та друзями, надихайте всіх навколо бути Сантою та дарувати радість і святковий настрій.

Коли: 14:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Прокурівська, 40

Вартість: безкоштовно

"Табула Раса" з концертом

Перший за три роки концерт легендарного гурту в Хмельницькому! Сьогодні живий саунд групи «Табула Раса», неординарність і харизма Олега Лапоногова мало кого залишають байдужим на концертах. Енергетика часто просто зашкалює. Гурт по праву входить в зал слави українського року.

Коли: 20:30

Де: Lux Club, вул. Кам'янецька, 21

Вартість: 100-150 гривень

Вечір колядок

Дні різдвяних чудес стануть ще цікавішими, адже Хмельницький художній музей разом із хмельницьким фольклорним гуртом «Ладовиці» ласкаво запрошує подолян та гостей краю відвідати торжество зимової української обрядовості. Унікальний подільський колектив «Ладовиці» подарує гостям справжню музичну казку, яка поверне кожного у світ мрійливого дитинства та перших колядкових вечорів. Неймовірна мистецька гостина зігріє тепло української пісні й наповнить душу заповітними словами, споконвічної любові до рідної землі та її традицій.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

Презентація книги "Різдво через Збруч"

Різдвяна пора – завжди особлива. Це час, коли кожен по-своєму шукає, подібно до біблійних мудреців, особливу яскраву зорю, що здатна зігріти душу і вказати шлях до затишку, злагоди і вмиротворення. Часи змінюються, а от прагнення вільно жити у мирі, любові і з чистою совістю – незмінне

Коли: 15:00

Де: Хмельницька міська централізована бібліотечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Субота (12 січня)

Фото: з архіву

Акція "Нова радість стала"

Вже вдруге Хмельницький долучиться до всеукраїнської акції одночасного співу колядки «Нова радість стала». Цього року у флешмобі будуть брати участь колективи творчих закладів міста.

Коли: 14:30

Де: Сцена Різдвяного ярмарку

Вартість: безкоштовно

Зустріч #АфрикаНаКолесах

Розповідатимуть, як проїхали 34 африканських країни на автомобілі. На відвідувачів чекають фото, розповідь, відповіді на питання, а також фото з Мурзіком. Чекають усіх, кому цікава подорож, незалежно від віку або того, що ви знаєте про Африку чи АфрикуНаКолесах. Запрошуйте друзів долучитись до зустрічі. Радять попередньо повечеряти та взяти з собою необхідне харчування чи напої, оскільки на місці кейтерингу не буде.

Коли: 17:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Дитяча субота "Зимова казка"

Зимові свята добігають кінця, але ця чудова пора року продовжується! Хіба ж можна втомитися від безтурботного катання на санчатах, ліплення сніговиків чи кидання сніжками? Лапатий сніг продовжує покривати землю ніжною білою ковдрою, а книгарня “Є” тішить своїх відвідувачів гарними книгами, які так і кортить почитати одного чудового зимово-суботнього ранку. То ж чекають малят, яким однозначно сподобається послухати “смачні” зимові казки з полиць, та ще й створити власний оберіг від журби і сумних думок.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Лисичка та Ведмідь"

Ця вистава за мотивами української народної казки. За сюжетом хитра Лисиця переїхала жити до Ведмедя. А як, чому і з якою метою, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Неділя (13 січня)

Фото: з архіву

Моно-мюзикл "Смотритель ночі"

Ексклюзивні монологи, гумор, сатира, лірика та драма, все це історії бродячого нічного актора, який є свідком і учасником самих різних нічних пригод. Усе це озвучено музичним гуртом «ВІДОМІ», музикантами –віртуозами. Це своєрідне півторигодинне шансон-шоу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-200 гривень

Перша бейблейд-битва 2019 року

Запрошують дітей поборотися на сучасних бейблейд-аренах. 6 сучасних професійних арен. Вік учасників — від 4 до 14 років. Блейди учасників — лише розбірні блейди, пластик.

Коли: 10:00

Де: DanceHall, СВ-клуб, вул. Свободи, 1а

Вартість квитка учасника: 100 грнивень (батькам вхід безкоштовний)

Дитяча вистава "Чи можна грошима річку загатити" (ПРЕМ'ЄРА)

Ця вистава – спроба втілити засобами театру ляльок казку Гната Хоткевича. Це своєрідна сценічна притча про те, чи великі гроші мають безмежну силу самі по собі, чи силу їм надає той, хто ними володіє та їх витрачає. Глядач має дійти висновку, що гроші, то лише засіб, головне ж полягає у бажанні, а особливо - в умінні людини творити добро довкола себе. Тоді й гроші набувають шляхетної сили.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 30-32 гривень

Новорічний майстер-клас з робототехніки

Чекають діток віком 5-9 років на Старий новий рік для складання справжнього новорічного експреса для доставки подарунків.

Коли: 17:00

Де: Робоклуб "Винахідник", ТЦ "Атріум", вул. Проскурівського Підпілля, 6

Вартість: 100 гривень

Щедрий вечір «З Василем і Маланкою будьте здорові!»

Новорічні гуляння біля головної ялинки міста тривають.

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру імені Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую