ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 18-20 січня

Культура 1805
Чергові вихідні порадують зимовою погодою та порцією цікавих заходів
Чергові вихідні порадують зимовою погодою та порцією цікавих заходів. Фото: dyvys.info

Програма заходів.

Доходять завершення новорічно-різдвяні гуляння в Хмельницькому, тож не пропустіть святкове закриття головної ялинки міста та Різдвяного ярмарку. 

У суботу, на Водохреще, аби хмельничани могли скупатися в освяченій воді, у Хмельницькому облаштують п'ять місць для купання. Цього ж дня в місті пройде Хода трьох царів.

У ляльковому театрі і театрі Старицького підготували кілька цікавих вистав. Не обійдеться без корисних майстер-класів і тренінгів.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставка робіт переможців мистецького конкурсу «Подільська палітра», нещодавно відкрили виставку-проект «Монументальна майстерня: 1960-1980 років». У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували виставку фотографій "Різдвяний Хмельницький". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (18 січня)

Фото: ілюстрація facebook.com

Виставка Тетяни Цимбарецької "Вікна, що змінюють"

Цим проектом здійснюється офіційне відкриття нового сезону діяльності музейної галереї «квARTира» (екс-«Галерея на Проскурівській»): виставки 2019 року в галереї ХОХМ відбуватимуться в межах Року українського декоративного мистецтва.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

Чемпіонат України з волейболу серед чоловіків. Суперліга

Гратиме «Новатор» (Хмельницький) – «Фаворит» (Лубни).

Коли: 18.00

Де: ФОК «Новатор» (вул. Тернопільська, 13/4)

Вартість: безкоштовно

Заняття "Сила тертя"

Тертя - друг чи ворог? На цьому занятті дадуть відповідь на це питання. І, нарешті, зрозуміємо, чому ж спінер крутиться так довго і як же працюють системи антикрадіжок у магазинах.

Коли: 15:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 200 гривень

Зимовий калейдоскоп "Дивосвіт різдвяних свят"

Говоритимуть про: історію та особливості відзначення Різдвяних свят; звичаї нашого народу у циклі зимових святкувань. До учасників завітають колядники та щедрувальники.

Коли: 13:30

Де: Бібліотека-філія №13, вул. Бажана, 16

Вартість: безкоштовно

Субота (19 січня)

Фото: автора

Закриття Різдвяного ярмарку

Виступлять колективи закладів культури. Буде забава, буде цікаво. Всіх принагідно запрошуємо на останній святковий захід біля головної ялинки.

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру імені Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Свято Водохреще

Православні та греко-католики відзначатимуть третє завершальне свято різдвяно-новорічного циклу Водохреще або Богоявлення. У Хмельницькому облаштують для водохрещенських купань п’ять місць. «працюватимуть» вони з 18.00 18 січня до 18.00 19 січня. Усі вони розташують на Південному Бузі. За повідомленням прес-служби Хмельницької міської ради, дві ополонки будуть на пірсі поблизу аварійно-рятувальної станції (провулок Човновий, 11), по одній на пірсі біля прогулянкового катера та дитячо-юнацької спортивної школи №3 «Спартак». Крім цього, зануритися в ополонку можна буде й на лівому березі річки, де розташований міський пляж.

Хода Трьох Царів

В це свято вірні згадують трьох біблійних волхвів-царів: Каспара, Мельхіора та Балтазара, котрі прибули до Віфлеєму поклонитися новонародженому Ісусові. Театралізована процесія розпочне рух від храму Різдва пресвятої Богородиці УГКЦ. Хода пройде вулицями Зарічанською, Свободи, підніметься до Проспекту Миру і завершиться біля храму Христа Царя Всесвіту, що за адресою Проспект Миру, 55.

Коли: 11:00

Де: Храм Різдва пресвятої Богородиці УГКЦ (Зарічанська, 10/3)

Вартість: безкоштовно

Чемпіонат України з волейболу серед чоловіків. Суперліга

Гратимуть «Новатор» (Хмельницький) – «Фаворит» (Лубни).

Коли: 11.30

Де: ФОК «Новатор» (вул. Тернопільська, 13/4)

Вартість: безкоштовно

Кубок України з футзалу. 1/8 фіналу

Гратимуть «Сокіл» (Хмельницький) – «Viva Cup» (Харків).

Коли: 16.45

Де: Спорткомплекс ГУНП (вул. Зарічанська, 9)

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Різдвяна ніч»

Хмельницьких дітлахів запрошують на святкову виставу у театрі ляльок. На ній вони проникнуться теплою атмосферою і краще відчують магію Різдва.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість квитків: 28-30 гривень

Зимовий Weekend 2019

Це грандіозна подія, що виведе в оффлайн 3000 хмельничан і майже сотню підприємств, партнерів ГО "Картка хмельничанина". Фотозони, дегустації, покази модних колекцій, розіграші подарунків від партнерів, експрес майстер-класи і концерт хмельницьких гуртів і музикантів, що підкорили Україну. Буде інформативно, продуктивно, вигідно і весело.

Коли: 15:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 325 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Арт-тренінг "Візьми свій час під контроль"

Найдорожчий подарунок, який ми можемо подарувати іншій людині - це наш час! У тренінзі будуть використовуватися різні арт-терапевтичні техніки, цікаві тести на самопізнання, метафоричні асоціативні карти та інші психологічні методики, які максимально тонко допоможуть вам відкрити ваш потенціал. Крім того, безпечна, невимушена та надзвичайно приємна атмосфера.

Коли: 12:00

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: із 3 січня - 400 грн, у день проведення тренінгу - 450 грн

Неділя (20 січня)

Фото: з архіву редакції

Казка "Снігова королева"

Це розповідь про довгу і пригодницьку подорож маленької, але дуже сміливої дівчинки Герди, яка хоче знайти і звільнити свого друга Кая з крижаного полону злої чарівниці Снігової Королеви, яка перетворила добре і чуйне серце Кая в осколок крижинки. Під час пошуків свого улюбленого друга, маленька Герда потрапляє в замок до підступного Короля, знайомиться з маленькою розбійницею — грубою і страшною дівчинкою. На своєму шляху до Снігової Королеви, Герда, долаючи складні перешкоди, все ж знаходить у собі сили вступити у вирішальну битву зі Сніговою Королевою.

Коли: 11:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 50 гривень

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Дитяча вистава "Казка-ланцюжок"

Театр ляльок приготував виставу, але непросту - "Казку-ланцюжок"

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую