ye-logo.v1.2

Двомовні аудіоекскурсії можна прослухати в музеях Хмельницького

Культура 1631
Відтепер екскурсію можна прослухати на аудіо
Відтепер екскурсію можна прослухати на аудіо. Фото: www.kult.km.ua

Щоб скористатися послугою потрібно завантажити аудіофайл.

 Екскурсії музеєм історії міста Хмельницького та музеєм-студією фотомистецтва відтепер можна прослухати на аудіо. Доступні вони двома мовами – англійською та німецькою.

«До хмельницьких музеїв дедалі частіше заходять іноземні туристи, гості нашої міста, і, доводиться шукати перекладача. Тому було вирішено зробити такий простіший і практичний варіант, щоб кожен відвідувач музею міг прослухати самостійно таку екскурсію», - розповідає заступниця начальника управління культури і туризму міськради Світлана Шевченко

За її словами, шукати аудіо екскурсії потрібно на сайті Управління культури і туризму Хмельницької міської ради. Далі - запис завантажити на будь-який девайс. Прослухати екскурсію можна прийшовши в музей, чи перебуваючи в будь-якому іншому місці.

«Ми не зупиняємось, і, думаю, мови будуть додаватись. Напевно, це буде польська й українська. Це для того, щоб не завжди користуватися послугами екскурсовода, а людина могла самостійно прослухати текст цієї екскурсії», - додає Світлана Іванівна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую