ye-logo.v1.2

Танцювальне шоу “Майdан'S” транслюватиметься у Хмельницькому, на майдані Незалежності

Культура 3328

Крім прямої трансляції на телеканалі “Інтер”, одночасно на головних площах міст-учасників будуть проходити телемости з метою трансляції в прямому ефірі виступів команд міст та підтримки їх з боку мешканців

Завершуються репетиції команди, яка відстоюватиме честь нашого міста у новому танцювальному шоу “Майdан’S”. Незабаром близько 500 хмельничан вирушать до Києва, де 19 березня на майдані Незалежності першими розпочнуть змагання і зустрінуться в танцювальному поєдинку з командою з Харкова. Унікальне костюмоване хореографічне шоу, в рамках масштабного телевізійного проекту “Майdан'S”, проходитиме в місті Києві на майдані Незалежності щосуботи, від 19 березня до 21 травня.

Крім прямої трансляції на телеканалі “Інтер”, одночасно на головних площах міст-учасників будуть проходити телемости з метою трансляції в прямому ефірі виступів команд міст та підтримки їх з боку мешканців.
Графік телемостів, які відбудуться на майдані Незалежності міста Хмельницького від 19 березня до 21 травня з 18.30 до 22.30, наступний:
1-й тур: 19, 26 березня; 02, 09, 16 і 23 квітня.
2-й тур: 30 квітня; 07 травня і 14 травня.
Фінал 21травня.
На Хмельницький майдан Незалежності запрошуються активна молодь та усі, хто бажає побачити танцюючим рідне місто. Хмельничани, підтримаймо своє місто!
Нагадаємо, що переможець танцювальної дуелі визначатиметься за результатами голосування телеглядачів в прямому ефірі (за допомогою СМС-повідомлень) та оцінками авторитетного журі, яке виставлятиме бали командам за кожен етап змагання.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую