ye-logo.v1.2

Новий сезон «Ліги сміху»: команди з Хмельниччини отримують максимум балів

Культура 4964
Обидві команди з Хмельниччини пройшли до наступного етапу гри
Обидві команди з Хмельниччини пройшли до наступного етапу гри. Фото: скріншот з відео

На сцені проекту виступили хмельничани «Отдыхаем вместе» і кам’янчани «Наш формат».

Вчора, 15 березня, в ефірі каналу «1+1» вийшов випуск першої гри ювілейного сезону «Ліги сміху». Перед глядачами виступило сім команд гумористів, серед яких дві команди з Хмельницького і Кам’янця-Подільського.

Спочатку свій номер продемонстрували кам’янецькі жартівники. Актуальний гумор про Євробачення, ідеального кандидата в президенти, українську збірну футболу не залишив байдужим членів журі. Не обійшлось без жартів на побутову тематику: «Скандал в сім’ї – син приїхав з навчання і не привіз всі банки».

Після закінчення номеру всі зіркові тренери стали з своїх крісел. Таким чином «Наш формат» отримав максимум балів за свій виступ.

«Отдыхаем вместе» знову виступали останніми. В цьому сезоні хмельничани продовжують експериментувати. Майже без слів, з задіяними глядачами, бетменом і тренером в залі, а не на сцені, гумористи щоразу всіх смішили.

Нестандартний виступ хмельницьких жартівників судді оцінили. П’ятеро членів журі одразу встали після виступу «Отдыхаем вместе». На останніх секундах до них приєднався Гарік Бірча. Таким чином хмельничани також отримали максимальну оцінку на проекті.

А шоу на цьому етапі покинули азербайджани «Як по маслу» під керівництвом Олі Полякової.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую