ye-logo.v1.2

Хто виступить на «My Fest 2019», допоможуть обирати хмельничани

Культура 3094
Ведучим фестивалю стане Ілля Ярема
Ведучим фестивалю стане Ілля Ярема . Фото: з архіву редакції

Містяни можуть запропонувати музичних виконавців, яких вони хочуть почути на молодіжному фестивалі.

Цього року всьоме у Хмельницькому в Молодіжному парку з нагоди Дня молоді пройде молодіжний фестиваль. П’ять років поспіль він мав назву «Green fest», проте минулого року його перейменували у «My Fest».

Як розповіли організатори молодіжного фестивалю, запланували подію на 29-30 червня. Тепер від буде дводенним, але більше не триватиме 24-години.

«Наразі ми запустили опитування для хмельничан, хочемо знати, кого їм цікаво почути з головної сцени фестивалю. Опитування триватиме до 1 квітня. Коментувати можна на сторінках фесту у соціальних мережах. Пропонувати лише українських молодих виконавців або гуртів, - зазначила голова Молодіжної громадської ради Анастасія Козак. - Після закінчення опитування оргкомітет розгляне запропоновані варіанти, виходячи із позицій вимоги: щоб виконували лише українською, не виступали в Росії та вік до 35 років».

Також відсьогодні розпочалася реєстрація для гуртів і виконавців, які бажають взяти участь у відборі на участь в «My Fest 2019». Триватиме вона до 20 квітня.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую