ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 22-24 березня

Культура 2205
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: ілюстрація shutterstock.com

Програма заходів.

Вже сьогодні до нашого міста приїдуть гумористи "Ліги сміху", які виступлять перед хмельничанами на сцені обласної філармонії.

Чимало цікавого запланували у місті в суботу. Для діток проведуть розвиваючі заняття, лялькові вистапи та пізнавальні майстер-класи. Дорослим теж буде, чим зайнятися - усіх охочих запрошують на тренінги та трасформаційні ігри.

В останній день тижня в Хмельницькому відбудеться одразу кілька концертів. Крім того, у театрі Старицького покажуть музичну комедію.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому демонструють виставковий проект Семена Храмцова "Банери. Критичний дизайн", виставку плакатів Володимира Карвасарного "Грані життя". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. Виставка фотографій "Краще з фондів" діє у музеї-студії фотомистецтва. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") діє виставка декоративного розпису з музейної колекції «Традиція. Made in Ukraine». В арт-центрі "Масло" демонструють Виставковий проект Поліни Щербини "Жи.Zа межами підсвідомості".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (22 березня)

Фото: ілюстрація telegraf.com.ua

Концерт «Ліги Сміху»

Виступатимуть найкращі колективи одного з найсмішніших шоу наукраїнському телебаченні. У програмі концерту виступ команд: «Луганська збірна», «Гостиниця 72», «Загорецька Л. С.».

Коли: 20:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 130-420 грн

Заняття "Світло і лінзи"

Що таке світло? Чому ми бачимо все, що наш оточує? А як працює наше око? На ці та багато інших питань ми відповідять на занятті, зробивши незвичайну модель ока, дізнавшись, як можна зробити свої власні окуляри віртуальної реальності і навіть, як зробити свій власний мікроскоп.

Коли: 15:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 200 гривень

Субота (23 березня)

Фото: ілюстрація vogue.ua

Тиха вечірка "Good Silent Party"

Тиха вечірка відбудеться одночасно у двадцяти містах України, в тому числі й у Хмельницькому. Автором такого флешмобу виступила Луганська обласна бібліотека. Все відбуватиметься так: з собою потрібно мати смартфон з додатком «Радіо Сковорода» і навушники. В залі буде тиша, всі учасники через навушники слухатимуть пряму трансляцію з «Радіо Сковороди». До вечірки долучиться Сергій Жадан, він буде вести онлайн-бесіду.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька міська централiзована бiблioтечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Дитяча субота «Ми твої друзі»

Тварини — це частина нашого життя. Ми багато у чому завдячуємо їм,починаючи від одягу та їжі і закінчуючи особливим поняттям “Відданості”, яку частоможна спостерігати у хатніх тварин (приклади Балто чи Хатіко тощо). Отже, як ви вже мабуть здогадалися, цей суботній захід буде ну дууууже тваринний.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Заняття "Ілюзії - як працює наш мозок"

Час поеспериментувати!Уже давно всі згодні: для того, щоб щось вивчити, це треба спробувати зробити ручками. Так чого ж відкладати? Тьютори з радістю допоможуть дітям у цьому! На занятті не тільки побачать різноманітні ілюзії, але і зроблять їх власноруч, розкриють секрети створення перших «фільмів», розглянуть будову мозку і навіть зроблять свою власну модель.

Коли: 11:00, 12:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 200 гривень

Фестиваль Трансформацій "GameinGame"

Найкращі майстри країни будуть супроводжувати Вас у світ трансформаційних ігор. Кожен учасник пройде свій Фест у своєму особистому порядку ігор і таким чином проживе свій запит в просторі фестивалю з позицій повної довіри Ігровому Всесвіту. Три кола Трансформацій через ігри розверне ваш запит на 360 градусів, Ви отримаєте Всі відповіді з можливих. Гра починається з Ваших перших кроків на Фесті саме з того моменту, коли ви опинитеся в його просторі. 

Коли: 10:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 500 гривень

Дитяча вистава "Гусеня"

Маленькій дівчинці доручають пасти гусеня. Але їй страшенно хочеться погратися з друзями. Хитра Лисиця підгледіла й викрала гусеня. Як же його рятувати?!

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень
 

Трансформаційна гра "На результат"

Людина, яка обирає гру для трансформації, не залишиться без результатів - у життя обов'язково прийдуть зміни. Це так працює. Той, хто спробував, - знає. Хто не спробував - має шанс прийняти в своє життя нові дива. Запрошують! Гра "На результат" – це поступове народження того, про що Ви мрієте - від «ХОЧУ» до «МАЮ». Яке б завдання, питання не стояло перед Вами зараз – Ви завжди можете прийти до відповіді та рішення за допомогою схеми, закладеної в грі, починаючи з оптимізації формулювання й закінчуючи розумінням алгоритму подальших дій і важливих ресурсів, приємними відчуттями сили, спокою і впевненості в собі.

Коли: 10:00

Де: Вул. Соборна, 55

Вартість: 500 грн. Запис в день гри + 100 грн. до основної вартості. Індивідуальна гра - 1.5 години (700 грн.)

Майстер-клас “3D візуалізація інтер’єру приміщення”

Під час майстер-класу вас познайомлять з моделюванням приміщень та будинків. У програмі 3D Max. А також розкриють тонкощі постобробки в програмі Photoshop.

Коли: 14:00

Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Неділя (24 березня)

Фото: з архіву редакції

Музична комедія "Сватання на Гончарівці"

Українське весілля, нагадують, починається зі сватання, на якому дівчина або подає рушники (на знак згоди), або, навпаки, підносить нареченому гарбуза. «Сватання на Гончарівці» за однойменною комедією українського класика Г.Квітки-Основ’яненка є своєрідною антологією національної музики.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 60-120 гривень

Назар Хижий із виступом у філармонії

Назар Хижий народився 18 травня 1983 у м. Броди Львывської області. Навчався в Бродівській школі мистецтв по класу кларнет. Після заінчення школи поступив до Львівського музичного училища імені С. Людкевича, клас викладача Мар'яша М.В. У 2001 році вступив до Львівської Національної Музичної Академії імені М. Лисенка і вже з 2002 року працює у Львівській Національній опері. У 2005 році брав участь у VII Міжнародному фестивалі академічної та сучасної музики "Фарботори" (м. Канів), де став Лауреатом ІІІ премії. Виступає у складі Lviv clarinet quartet.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 70-80-90 грн

Тренінг "Перша невідкладна допомога"

Навчання проходить згідно рекомендацій та протоколів Європейської Ради Реанімації та Американської ассоціації серця а також нормативи МОЗ України. Цей курс розраховано на всіх охочих людей, хто хоче навчитися рятувати життя, а також на медиків, які хочуть якісно та ефективно навчитися працювати на догоспітальному етапі.

Коли: 14:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 500 гривень

Святковий концерт органної та камерної музики

24 березня 1920 року Оленою Іванівною і Миколою Костянтиновичем Реріхами були записані перші рядки першої книги Вчення Живої Етики. Цей день вважається Днем Вчителя. Щиро запрошують на концертну програму, яка сповнена краси музики, майстерності музикантів і подарує незабутні враження.

Коли: 14:00Де: Мистецький простір, просп. Миру, 103/1

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую