ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 29-31 березня

Культура 2716
Шукайте найцікавіші події міста в нашій афіші
Шукайте найцікавіші події міста в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Незалежно від прогнозу погоди, у Хмельницькому цими вихідними буде чим зайнятися. Вже сьогодні у парку Чекмана розпочне працювати цирк. Завтра Хмельницький долучиться до всесвітньої екологічної акції «Година Землі», у рамках якої місцева молодь організує світловий флешмоб.

Для діток на найближчі вихідні підготували цікаві майстер-класи та яскраві вистави. У суботу малечу кличуть до книгарні «Є» на «НеСерйозні бесіди про поезію».

Кілька музичних концертів очікують на хмельничан цього вікенду. Крім того, в неділю учасник гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк презентує містянам книгу «Капітан Смуток».

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому демонструють виставку плакатів Володимира Карвасарного "Грані життя". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. Виставка фотографій "Краще з фондів" діє у музеї-студії фотомистецтва. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") діє виставка декоративного розпису з музейної колекції «Традиція. Made in Ukraine». В арт-центрі "Масло" демонструють Виставковий проект Поліни Щербини "Жи.Zа межами підсвідомості".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (29 березня)

Фото: ілюстрація YouTube

Цирк "Alazana під водою"

Програма ALAZANA від цирку Shekera — це прогулянка квітучими джунглями, куди ви потрапитеразом із фантастичними героями. Серед танцюючих фонтанів та водоспадів інавіть під дощем Єгипетські боги та мешканці міста ALAZANA відкриють для глядачів чарівний портал, дозволять доторкнутися до незнаного та магічного. Дівчинка, що живе в квітці, маги, фокусники, грайливі екзотичні тварини та, звісно, клоуни вже чекають на глядачів у новій програмі. Це фантастика для всієї родини.

Коли: 18:00

Де: Парк культури й відпочинку ім. М. Чекмана

Вартість: 120-320 гривень

Майстер-клас "Усе про театр ляльок: виготовляємо ляльку та робимо виставу"

Цікаві канікули з користю.. Запрошують усіх охочих навчитися робити ляльку власними руками.

Коли: 12:00

Де: Family Club, просп. Миру, 63А

Вартість: 100 гривень

Майстер-клас із розпису імбирних пряників

По завершенню майстер-класу діти отримають 2 розписаних пряника і набудуть уміння користуватися глазур?ю. Тривалість - 1.5 години.

Коли: 16:30

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: 230 гривень

Обласна дитяча філармонія

Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Тарас Мартиник. Солісти: учень Хмельницької дитячої музичної школи №1 імені М. Мозгового: АНДРІЙ МАЛИК (віолончель), клас викладача О.Е. Луценко, учні Львівської середньої спеціалізованої школи-інтернату імені С. Крушельницької: КАТЕРИНА БРЮХІНА (скрипка) та ІРИНА ТЕРЛЕЦЬКА (скрипка), клас викладача О.В. Цап; ЛЮДМИЛА БРЮХІНА (фортепіано) та СУЛАМІТА ПИВОВАР (фортепіано), клас викладача Т.Г. Александрової.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Семінар "Як захистити бізнес від контролюючих органів та рейдерських атак"

Команда юристів-партнерів – це люди, які розвивають свій бізнес і мають хід думок аналогічний до підприємців, тому Ви розмовляєте однією мовою. Попередні семінари отримали схвальні відгуки від гостей у містах Вінниця, Кропивницький, Біла Церква. Завітайте та приєднайтеся до тих, хто застосовує превентивні заходи безпеки, а не витрачає сили на те, щоб розбиратися з наслідками атак на бізнес.

Коли: 10:30

Де: СВ-клуб, вул. Свободи, 1а

Вартість: 420 гривень

Субота (30 березня)

Всесвітня екологічна ініціатива «Година землі»

Місто приєднається до всесвітньої екологічної ініціативи «Година землі». У її рамках 30 березня, із 20:30 до 21:30 год., буде проведена акція «Вимкни світло заради Планети!». Мета такої ініціативи – привернути увагу до проблем зміни клімату та марнотратного споживання природних ресурсів. Приєднатися до цієї ініціативи може кожен бажаючий. Зокрема, власникам закладів харчування пропонують організувати романтичні вечері при свічках, вимкнути освітлення вивісок. Мешканцям – виключити електроприлади та за можливості світло в помешканнях.

Коли: 20:30

Де: м. Хмельницький

Вартість: безкоштовно

Світловий флешмоб «Підзаряди Землю»

Відповідно до ідеї флешмобу, організатори відтворюватимуть логотип акції - знак «wi-fі» за допомогою ліхтариків та телефонів. Земну кулю відтворюватимуть у чотирьох кольорах за допомогою різнокольорових повітряних кульок. Запрошують долучитися до акції всіх охочих хмельничан.

Коли: 19:30

Де: майданчик біля кінотеатру Шевченка

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Їжачок-малючок»

Це історія про маленького Їжачка, його друзів і пригоди, що траплялися їм на шляху.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний академічний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Майстер-клас "Тато+син"

Канікули - гаряча пора для нових вражень та емоцій! Отримай незабутні емоції разом з серією мега-крутих майстер-класів від Roboclub "Винахідник". На цьому майстер-класі є чудова можливість поринути у світ робототехніки та відчути себе справжньою командою інженерів-робототехніків. Вік діток - від 5 до 16.

Коли: 16:00

Де: Roboclub "Винахідник", ТЦ Атріум, 3 поверх, вул. Проскурівського Підпілля, 63

Вартість: 200 гривень

Майстер-клас із акварельного живопису

Малюватимуть пейзаж. Тривалість- 2,5 години. Авторка - Нікішенко Ольга.

Коли: 12:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: 200 гривень

Пробне заняття "Грай словами - тренаж"

Якщо вам важко триматися впевнено перед великою аудиторією; якщо ви постійно програєте переговори тому що хтось краще вміє перехоплювати на себе увагу, якщо вам потрібно продавати, а ви маєте страх навіть запропонувати щось першим, якщо ви торговий агент, менеджер з продажу, керівник, адвокат, психолог, маркетолог, журналіст - вам варто спробувати цей тренаж.

Коли: 14:00, 19:00

Де: Хмельничанка, вул. Кам'янецька, 48

Вартість: 200 гривень

НеСерйозні бесіди про поезію

Захід приурочений всесвітньому дню поезії. Чи всі діти сумлінно вчать вірші? Часом буває дуже складно змусити школяра вивчити той чи інший поетичний твір. Адже для багатьох поезія залишається чимось незвичайним та навіть не дуже потрібним в житті. Але чи дійсно це так? Багато століть цей тип літературної творчості використовували для розкриття своїх почуттів: скільки щасливих зізнань було зроблено хлопчиками й дівчатами, скільки оспівано героїчних історій та народних балад!

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Неділя (31 березня)

Виступ гурту "Фіолет"

Гурт "Фіолет" вирушає у всеукраїнський акустичний тур, головною особливістю якого буде не лише музична, а й літературна складова концертів. На відміну від традиційних турів, які стали для гурту осінньою традицією, з акустикою "Фіолет" уже довгий час не мандрував Україною. Під час концертів слухачі матимуть нагоду послухати не лише відомі пісні гурту, а й чи не вперше почують вірші фронтмена "Фіолету" - Сергія Мартинюка, які ввійдуть до дебютної поетичної збірки музиканта. Трек-листи концертів складатимуть і найкращі пісні гурту за всі роки існування, й акустичні сингли з сольних проектів Колоса.

Коли: 19:00

Де: Антикафе "Друзі", вул. Подільска, 93/1

Вартість: 120 гривень

Концерт гурту "Один в каное"  (ПЕРЕНЕСЕНО)

Гурт готує великий сольний концерт у Хмельницькому. "Один в каное" демонструє, як музика, яка відмовилась від атрибутів та стереотипів вітчизняного музичного бачення, знаходить свого слухача та збирає повні зали прихильників. Сила в простоті — такий мінімалістичний девіз втілений у всьому, що стосується цієї трійки — від інструментального діапазону до виконання композицій. Нове музичне звучання, глибокі та ліричні тексти не залишають байдужими навіть найвибагливіших слухачів. Наразі гурт займає перші сходинки музичних хіт-парадів, їхні пісні часто обирають для виступів на талант шоу України.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 190-490 гривень

Майстер-клас "WeDo2.0"

На майстер-класі дітки вчаться збирати свого першого робота, якого потім програмують та тестують. Вікова категорія 6-9 років.

Коли: 13:00

Де: Roboclub "Винахідник", ТЦ Атріум, 3 поверх, вул. Проскурівського Підпілля, 63

Вартість: 100 гривень

Майстер-клас "EV-3"

Драйвовий майстер-клас для дітей 10+, який закінчиться перегонами власностворених запрограмованих роботів).

Коли: 15:30

Де: Roboclub "Винахідник", ТЦ Атріум, 3 поверх, вул. Проскурівського Підпілля, 63

Вартість: 100 гривень

Презентація книги Сергія Мартинюка "Капітан Смуток"

Різні світи, долі й усвідомлення, ніби нитки міфічних мойр, сплітаються у єдину історію з ліричною назвою — #КапітанСмуток. Нічні трамвайні тріпи з казковими красунями, пилюка незвіданих шляхів автостопу, розбиті обличчя й душі, повії-філософи на автозаправках, колишні жінки, первістки, пам’ять і забуття, любов та ненависть, минуле й майбутнє, слово… мовчання, бунт і смиренність… Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама — наче заново прожите життя.

Коли: 15:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Чарівна лампа Алладіна"

Алладін - син бідного кравця. Після смерті батька мати з сином дуже бідували. Із далекого Магрибу приїжджає злий чаклун, котрий видає себе за брата покійного. Чародій допомагає родині, а все тому, що хоче, аби Алладін дістав йому масляну лампу з печери повної небезпек. Алладін потрапляє у пастку, випадково тре лампу й дізнається її таємницю, випустивши Джина. Джин допомагає Алладінові розбагатіти та навіть одружитися з донькою імператора.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую