ye-logo.v1.2

«Голос країни»: заради студентки з Кам’янця-Подільського MONATIK змінив правила шоу

Культура 9467
Дівчині знову довелося виступати сидячи на стільці
Дівчині знову довелося виступати сидячи на стільці. Фото: YouTube

За участь у прямих ефірах змагалося одразу двоє вокалісток з Хмельниччини.

Вчора, 24 березня, відбувся черговий випук дев’ятого сезону «Голосу країни» на каналі «1+1». Серед учасників, які змагалися за перемогу в проекті, - бандуристка з Хмельницького Марина Круть і студентка з Кам’янця-Подільського Вікторія Олійник.

У цьому ефірі відбувся перший етап «нокаутів», в якому зірковим тренерам довелось відсіяти частину учасників своїх команд, залишивши тих, з якими вони підуть у прямі ефіри.

Вікторія Олійник виступала останньою у команді Монатіка. Дівчині нарешті зняли гіпс з ноги, проте їй все ще довелось виступати сидячи на стільці. Вокалістка вразила всіх енергійним виконанням пісні «ТНМК» — «Зроби мені хіп-хоп».

«Голос твій дуже вдало звучить. Сидіти і так розірвати, треба вміти. Дякую тобі за це. Не зважаючи на таке незвичне поєднання, для мене це був найкращий виступ у команді Дмитра», - прокометував виступ юної співачки Потап.

Виступ Вікторії сподобався і її зірковому наставнику. Заради неї він вирішив змінити правила шоу. «Монатік» посадив співачку на місце Анни Волобуєвої. Таким чином, Вікторія Олійник пройшла у наступний етап проекту.

Продовжила шоу команда Потапа. Серед учасників його команди змагалася за місце у прямих ефірах Марина Круть із піснею гурту Queen — «Bohemian Rhapsody». Чуттєве виконання композиції під бандуру вразило Потапа і він посадив дівчину на третій стілець. Щоправда, Марині не вдалося втриматися на цій позиції. Незабаром зірковий тренер вирішив на місце Марини посадити «Шпилясті Кобзарі», які виконали власну версію композиції авторства Андрія Кузьменка — «Шампанські очі». На жаль, шоу залишила Марина Круть.

Нагадаємо, раніше хореограф, родом з Хмельницького, Сергій Костецький не вистояв у вокальній битві і покинув проект "Голос країни".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую