ye-logo.v1.2

Хто виступить на фестивалі «Rock&Buh – 2019» у Хмельницькому

Культура 4392
Втретє у Хмельницькому відбудеться рок-фестиваль
Втретє у Хмельницькому відбудеться рок-фестиваль. Фото: з архіву редакції

Завершено відбір гуртів для виступів на рок-фестивалі.

Третій рок-фестиваль у Хмельницькому запланували на 24-26 травня. Цього року організатори вирішили зробити його масштабнішим і збільшили кількість сцен.

Серед основних хедлайнерів цьогорічного рок-фестивалю – «СКАЙ», «O.Torvald» та «ТНМК». Тепер організатори оголосили результати відбору гуртів для виступів на «Rock&Buh».

Всього надійшло майже 180 заявок від музичних виконавців зі всієї України. З них оргкомітет мав обрати шість кращих гуртів. Але, як зазначив начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков, через велику кількість заявок відбір пройшли 11 колективів:

- Гурт Gerollds (м.Киів);
- гурт Toys & Hammers (м.Киів)
- гурт Гурт "Штучне Дихання" (м.Хмельницький)
- гурт Синтез ДНК, акустика (м.Хмельницький);
- гурт Мадам Тюссо (м.Одеса);
- гурт Auditoria (м.Киів);
- гурт Vinok (м.Киів);
-гурт Zerno (м.Житомир);
- гурт ЦВЯХ (м.Нововолинськ);
-гурт CLOUDLESS м.Киів);
- гурт VOVK (м.Киів).

«До оргкомітету увійшли фронтмени хмельницьких гуртів, які нам допомагають в організації, та Андрій Зоін. Кожен з них мав можливість відслідковувати всі заявки, які приходили. Звертали увагу на професійність колективу, стиль музики, в яких фестивалях вони брали участь раніше», - розповів він.

Загалом більше сорока гуртів і виконавців виступлять на фестивалі «Rock&Buh». Програму із порядком виступів учасників організатори обіцяють опублікувати згодом.

«У нас буде три головних хедлайнери і ряд інших популярних гуртів, з якими ми вели перемовини. Серед них два закордонних колективи – швецький та італійський. У цілому, на сценах «РокБугу» цього року виступлять понад чотири десятки музичних гуртів», - додає Артем Євгенович.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую