ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 3-5 травня

Культура 3633
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: ілюстрація picstoc.com

Програма заходів.

Цієї суботи у Хмельницькому стартує новий проект: фітнес-тренери проводитимуть впродовж всього літа безкоштовні заняття на стадіоні «Поділля». Цього ж дня хмельничанам презентують концепцію розвитку споруди «Народного дому», що у Гречанах.

У центрі Хмельницького триває Великодній ярмарок, де жителі та гості міста мають можливість придбати святкові сувеніри і поласувати смаколиками. Також протягом тижня на території ярмарку відбуватимуться цікаві майстер-класи, присвячені пасхальній тематиці.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва відкрили всеукраїнську художню фотовиставку "Погляд - 2018". Виставка "Рослини-хижаки і мешканці джунглів" діє на другому поверсі Хмельницького ЦУМу. Виставка "Made in Ukraine. Мистецтво батика" триває в галереї «квARTира» Хмельницького обласного художнього музею.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Фото: з архіву редакції

Музична комедія "Сватання на Гончарівці"

Українське весілля, нагадують, починається зі сватання, на якому дівчина або подає рушники (на знак згоди), або, навпаки, підносить нареченому гарбуза. «Сватання на Гончарівці» за однойменною комедією українського класика Г.Квітки-Основ’яненка є своєрідною антологією національної музики. Комедія, помножена на українську музику і пісню, фантазії на тему народних вечорниць — такі жанрові особливості постановки.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Субота (4 травня)

Фото: з архіву редакції

Презентація концепції розвитку споруди «Народного дому»

Завершено розробку концепції розвитку споруди Dom Ludowy (що знаходиться в мікрорайоні Гречани, вул. Вокзальна, 59). Розробники готові презентувати її світу. Двоповерховий будинок збудували у 1928 році на кошти польської громади на вулиці Вокзальній, 59. У різний період там були польська та німецька школи, клуб, бібліотека. Наразі споруда не виконує цих культурно-освітянських функцій. Повноцінно працює лише частина першого поверху, де розташований продуктовий магазин.

Коли: 11:00

Де: вулиця Західна Окружна, 14, парафія Св. Анни

Варість: безкоштовно

Безкоштовні тренування «Fitness city»

У Хмельницькому фітнес-тренери проводитимуть безкоштовні заняття на стадіоні «Поділля». Проект триватиме до кінця літа. Основна мета заходу — це розворушити місто і спонукати якомога більше людей займатись спортом. Старт проекту відбудеться у суботу. Сніжана Кріль проведе функціональне тренування - це тренування, яке допоможе вам зміцнити м'язи-стабілізатори, щр дозволяють легко утримувати тіло у будь-яких положеннях. Функціональні тренування допомагають вам скоригувати поставу, підтримати опорно-руховий апарат в гарному стані. При собі бажано мати пляшку питної води та рукавички для вправ з опорою на руки.

Коли: 10:00

Де: Спорткомплекс «Поділля», вул. Проскурівська, 81

Вартість: безкоштовно

Кава сМАК зі Світланою Вільчинською

На учасників чекає дві години роботи в комфортних умовах у приємній атмосфері за чашечкою кави. Працюють із Собою, про Себе, у Собі, для Себе. Кількість учасників обмежена 10, участь за попереднім записом.

Коли: 10:00

Де: м. Хмельницький

Вартість: 300 гривень

Дитяча вистава «Стійкий олов’яний солдатик»

Одному хлопчику на День Народження подарували 25 олов’яних солдатиків, один з яких був без ноги (на фабриці іграшок не вистачило олова). Але так сталося, що цей солдатик знаходить любов — прекрасну танцівницю. Та на йому заваді стає Троль, який говорить, що йому, без ноги, нічого задивлятися на красуню
коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Неділя (5 травня)

Фото: з архіву редакції

Великодній ярмарок

У Хмельницькому розпочав діяти Великодній ярмарок. На майданчику поблизу кінотеатру імені Тараса Шевченка облаштували дерев’яні будиночки з пасхальними сувенірами, смачною їжею та різним крамом.

Коли: з 12:00

Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую