ye-logo.v1.2

У хмельницькому парку встановлять стріт-арт тролейбус

Культура 5197
Встановлять тролейбус поруч з міським пляжем
Встановлять тролейбус поруч з міським пляжем. Фото: автора

Тролейбус стане новою фотозоною, а також виконуватиме функції молодіжного лекторію та буде місцем для проведення вечірок.

Незабаром у Хмельницькому в парку «Молодіжний» з'явиться незвичний стріт-арт об'єкт. Поруч з міським пляжем встановлять тролейбус, розмальований у стилі графіті. Автори проекту планують, що стоятиме він там протягом всього літа. Однак попереджують: якщо хмельничани псуватимуть стаціонарний арт-тролейбус, його одразу ж демонтують.

Як розповіла голова Громадської молодіжної ради Анастасія Козак, тролейбус з'явиться в парку під час фестивалю «My Fest», який відбудеться 29-30 червня.

«Цей тролейбус з числа списаних, коробка і начинка залишається, але техніку та електроніку з нього витягнули, - говорить Анастасія. - Хочемо залишити цей тролейбус у парку на все літо, щоб проводити в ньому лекторії, дискотеки, мистецькі зустрічі, вечірки. Але це залежить від хмельничан. Якщо вони його не пошкодять, не поламають, то він буде стояти до кінця сезону. Якщо вони його зіпсують, ми одразу ж його заберемо».

У хмельницькому парку встановлять стріт-арт тролейбус

Тролейбус розфарбовують троє художників.

На час молодіжного фестивалю тролейбус планують залишити відкритим. Вдень він буде яскравою фотозоною, а ввечері майданчиком для дискотеки. «Плануємо його розмістити на місці колишнього «Малібу». Але якщо до «My Fest» залишки матеріалів не встигнуть прибрати, він буде розташований або навпроти малої сцени, і облаштований також під дискотечний майданчик, або біля стіни поруч з головною сценою», - додає голова молодіжної ради.

У хмельницькому парку встановлять стріт-арт тролейбус

Художники поєднали різні стилі стріт-арту.

Робота над створенням стріт-арт об’єкту триває. Розфарбовувати тролейбус троє художників розпочали два дні тому. Планують за кілька днів завершити. «Працюємо по кілька годин, бо сильна спека. Закупили 70 балончиків фарби, але їх може не вистачити. Спочатку я розробив ескіз майбутнього зображення на тролейбусі, але потім ми зібралися з хлопцями разом і вони додали ще трохи свого. Вийшов мікс стилів. Кожен по-своєму малює», - розповідає художник Назар Бабій.

На передній частині тролейбуса зображена пантера в кібер-стилі. «У неї будуть окуляри з елементами заліза. Зверху, де скло, думали, що можна зробити підсвітку. Коли підставляти туди певний напис, ввечері воно буде світитись. Один з хлопців малює композицію шрифтів, поруч зруйнована голова Давида, - додає Назар. - З одного боку тролейбусу буде логотип «My Fest», з іншого – «Рок Бугу».

Читайте також: У Хмельницькому влаштують дводенний американський пікнік

У хмельницькому парку встановлять стріт-арт тролейбус

На передній частині тролейбуса зображена пантера.

У хмельницькому парку встановлять стріт-арт тролейбус

У салоні поки все залишиться, як є.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую