ye-logo.v1.2

У Хмельницькому влаштують дводенний американський пікнік

Культура 9517
Люди, які прийдуть на пікнік, зможуть долучитися до американської культури
Люди, які прийдуть на пікнік, зможуть долучитися до американської культури. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Музиканти із США, кіно просто неба, спортивні змагання та розваги – те, що очікує на відвідувачів свята.

Американський пікнік у Хмельницькому буде тривати протягом днів, 20-21 червня. Організують його на території парку «Молодіжний». Для хмельничан підготують ігри, спортивні змагання, майстер-класи з приготування барбекю, кінопоказ просто неба, виступи місцевих музичних гуртів та американського гурту «Cisco & The Racecars». До речі, музичний колектив із Арізони минулого року вже виступав у Хмельницькому з кількома концертами.

Організовує американський пікнік громадська організація «Спелеологічний клуб «Атлантида». Як розповів голова спелеоклубу Андрій Щербицький, кошти на подію виділили з міського бюджету в рамках проекту «Громадські ініціативи».

«Люди, які прийдуть на пікнік, зможуть долучитися до американської культури. Буде подіум, на якому виступатиме американський гурт з незвичним стилем музики «блюграс». В обидва дні пікніку буде показ американських фільмів просто неба», - говорить Андрій Щербицький.

У перший день о 22-ій годині транслюватимуть кіно «Не хвилюйся, він далеко не піде», наступного дня покажуть фільм «Шпигунська гра». На території парку розташується фудкорт з традиційною їжею для американських пікніків. Крім того, організатори запрошують хмельничан брати з собою власні мангали та барбекю.

Артисти з гурту "Cisco & the Racecars" виступлять у Хмельницькому

Минулого року артисти з гурту «Cisco & the Racecars» заспівали на сцені міського Будинку культури.

«Крім фудкортів, буде багато ігор, які походять з Америки: метання дисків, гра «Джанга», американський футбол, бейсбол, плювання кісточками від кавуна, стрибки в мішках, перетягування канату. Участь у змаганнях зможуть брати і дорослі, і діти. Щоб відвідувачі свята були активні, за перемогу у конкурсах хмельничани будуть отримувати маршмелоу. Хто збере певну кількість наборів маршмелоу, зможе підійти до намету організаторів і отримати подарунок», - додає організатор.

Триватиме американський пікнік 20 та 21 червня з 17.00 до 23:00 на території парку «Молодіжний». З собою радять прихопити пледи, каремати, мангали, різні смаколики та засоби захисту від комах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую