ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 28-30 червня

Культура 9878
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів.

Сьогодні у хмельничан з нагоди Дня Конституції додатковий вихідний. Тому, щоб ви могли спланувати своє дозвілля, ми підготували для вас чергову підбірку найцікавіших подій у місті.

Цими вихідними у Хмельницькому відбудеться молодіжний фестиваль "My fest". Для відвідувачів підготували дводенну насичену програму. Серед цьогорічних цікавинок: богатирські ігри з Василем Вірастюком, флешмоб із фарбами холі, мокрі війни, пінна вечірка, музичні виконавці, гумористи та відомі літератори.

У ніч з суботи на неділю в рамках фествалю "Відкрита ніч" у кінотеатрі Шевченка транслюватимуть короткометраже українське кіно. А у філармонії відбудеться концерт в рамках Міжнародного музичного маратону імені Василя Сліпака "Опера для роздумів".

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї триває виставка "Миколаїв Арт Пром. Частинка Півдня", відкрили пересувну виставку аборигенного мистецтва «Старі Майстри». Виставку фотографій Ірини Роїк та Андрія Роїк, присвячену мистецтву балету і красі людського тіла, нещодавно відкрили у музеї-студії фотомистецтва.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (28 червня)

Вуличні танці "Street Dance Show"

Учасники студії "New Era" покажуть хмельничанам запальне шоу.
У програмі танцювального шоу: презентація вуличних танцювальних стилів, таких як: Hip-hop, Breaking, Dancehall, Jazz funk, Baby dance, K-pop; спеціальні гості; крутий ведучий та багато сюрпризів.

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40.

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Ліпка з глини"

Запрошують вас відвідати майстер-клас, де продовжать ліпити з глини все, що вам довподоби.

Коли: 18:00

Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15

Вартість:250грн. (+100 грн. розфарбовування виробів після випалу)

Всеукраїнська акція "Обери подарунок країні на наступні п’ять років"

Під час дійства громадяни мають обрати один з пакунків, які символізуватимуть обіцянки від депутатів, але цей вибір нелегкий. Що знаходиться всередині - ось у чому питання. Що ж оберуть українці цього разу на наступні п’ять років? Акція паралельно проходитиме у 25 містах у різних куточках України.
Коли: 14:00
Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка.
Вартість: безкоштовно

Субота (29 червня)

Фото: з архіву редакції

Фестиваль "My fest 2019"

"MY FEST 2019" дає можливість кожному охочому вільно попрактикувати іноземні мови, вхопити нові знання, поспілкуватись із носіями мов, знайти нових друзів та нарешті перестати боятись спілкуватись будь-якою foreign language. It's time! Два дні драйву, десятки заходів, що проходитимуть в рамках фестивалю, різноманітні тематичні майданчики дадуть змогу кожному знайти щось цікаве для себе та відкрити нові можливості для розвитку.

Коли: протягом дня

Де: Молодіжний парк.

Вартість: безкоштовно

Кінофестиваль "Відкрита ніч"

Вночі з 29-го на 30-те червня відбудеться фестиваль короткометражних фільмів «Відкрита ніч. Дубль 22». Основний майданчик фестивалю буде у Києві, а паралельні покази та трансляції пройдуть у багатьох локаціях по Україні та за кордоном. Серед них і п’ять майданчиків на Хмельниччині.

Коли: 22:00

Де: кінотеатр імені Шевченка

Вартість: безкоштвно

Екскурсія-бесіда «Жінка.Мистецтво.Музей»

Екскурсія-бесіда про жінок і для жінок в рамках засідання мистецько-просвітицької платформи «Жінка.Мистецтво.Музей» розрахована до повільне й емоційно-медитативне пізнання українського мистецтва в рамках актуальної музейної експозиції ХОХМ. За час тренінгу-практикуму наші Ви, шановні пані та панянки, дізнаєтесь про культових творчинь арту «мейд ін юей» та зможете пізнати себе на предмет творчого натхнення.

Коли: 11:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: 20 гривень

Майстер-клас "Життя на 100%"

Своїм досвідом поділиться на майстер-класі «Життя на 100%» Олена Садома. Це буде не просто лекція-натхнення, а реальна робота над своїм життям, яка розкриває 100% потенціалу.

Коли: 17:00

Де: м. Хмельницький

Вартість: 650 грн

Неділя (30 квітня)

Фото: з архіву редакції

Богатирські ігри

Ведучим змагань буде Василь Вірастюк, володар титулу «Найсильніша людина світу» в 2003-2004 роках. А ось спортсмени, які візьмуть участь в «Богатирських іграх», приїдуть до нас із різних куточків України. На жаль, у Хмельницькому немає своїх стронгменів, тому наші спортсмени не змагатимуться.

Коли: 16:00

Де: автостоянка при в'їзді в Молодіжний парк (міський пляж)

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Концерт "Опера для роздумів"

Концерт відбудеться в рамках ІІІ Міжнародного музичного маратону імені Василя Сліпака "Опера для роздумів". Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Тарас Мартиник. Солісти - лауреати конкурсу молодих вокалістів імені В. Сліпака - Анна Твердова (сопрано, м. Київ) та Віктор Янковський (баритон, м. Львів). У програмі прозвучать твори Дж. Россіні, Ж. Бізе, К. Данькевича, Ф. Легара, В.А Моцарта, Ж. Масне, Дж. Верді, Г. Доніцетті, українські народні пісні.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Трансформаційна гра "Моя мотивація" або "Я можу все!"

Трансформаційна гра дозволяє попрацювати зі своєю мотивацією, цілями та ресурсами для їх втілення. Адже, часто нам бракує не тільки мотивації, але й розуміння того, що саме ми хочемо, що нам допоможе та заважатиме досягти бажаного? Тому дуже важливо шукати відповіді на ці питання і насолоджуватися отриманим результатом? Запити з якими можна працювати: стосунки, фінанси, саморозвиток, навчання, бізнес, нова або поточна справа, здоров'я.

Коли: 12:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: до 29 червня - 300 грн, в день гри - 400 грн

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую