ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на кіно просто неба

Культура 3968
У Мистецькому дворику відбудеться показ фільму
У Мистецькому дворику відбудеться показ фільму. Фото: з архіву редакції

Цього разу фільм транслюватимуть у Мистецькому дворику.

У п’ятницю в Мистецькому дворику музичної школи №1 відбудеться показ фільму «До побачення, там нагорі». До перегляду запрошують всіх охочих хмельничан. Вхід на кіно просто неба буде безкоштовний.

Як зазначають в управлінні культури і туризму міської ради, кінострічка знята за романом-бестселером «Велике шахрайство», написаного Пьєром Леметром у 2013 році.

«Під час Першої Світової війни бухгалтер Едуар рятує паризького інтелектуала Альбера від снаряду, але сам отримує важке поранення. Його обличчя назавжди залишається знівечене, він стає німим. По поверненню в Париж Альберт починає писати геніальні картини про війну, а колишній бухгалтер стає його імпресаріо. Їх ледве стале життя порушує зустріч з колишнім капітаном Анрі Праделем, який відправив солдатів в саме пекло безглуздої бійні, а після війни розбагатів на аферах в похоронному бізнесі», - йдеться в описі фільму.

Показ фільму «До побачення, там нагорі» відбудеться 19 липня у Мистецькому дворику (вул. Проскурівська, 18). Початок о 21:30.

Читайте також: Як у Хмельницькому відкрили сезон переглядів кіно просто неба.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую