ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 26-28 липня

Культура 4384
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Сьогодні у Хмельницькому стартує національно-патріотичний фестиваль "Гальчевський Фест". Триватиме він впродовж двох днів. Завтра на стадіоні "Поділля" відбудеться функціональне тренування для всіх охочих хмельничан. У неділю перед кінотеатром Шевченка пройде чергове заняття соціального танцю.

Вечірка на катері, на даху, вечір джазу - очікують на містян найближчими днями. Для діток підготували кілька цікавих майстер-класів.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї триває виставка аборигенного мистецтва «Старі Майстри», діє постійна експозиція «Натхненні Бойчуком». Виставку фотографій "Дотик" Арсенія Глинського відкрили у музеї-студії фотомистецтва. У краєзнавчому музеї демонструють колекцію жіночого одягу та аксесуарів 20 століття. В арт-центрі "Масло" відкрили виставку київського митця Юрій Сивирин "Великий Інший ".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

 П'ятниця (26 липня)

Фото: ілюстративне alamy.com

Вечір джазу LoungePLOSKYRIV

Одного літнього вечора біля спортивно-культурного центру "Плоскирів" вируватиме легка невимушена атмосфера. На LoungePLOSKYRIV звучатимуть легкі джазові композиції у виконанні талановитих музикантів та вокалістів. Цього вечора відвідувачі матимуть можливість відпочити та порелаксувати на нових парклетах випити натуральної кави та здорово, а головне з користю провести час.

Коли: 19:00

Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 9

Вартість: безкоштовно

Клуб гравців у настільний теніс

Усіх охочих запрошують цікаво провести час у спортивно-культурному центрі "Плоскирів".

Коли: 16:00

Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

Всеукраїнський фестиваль «Гальчевський фест»

Захід присвячений уродженцю регіону, видатному державному діячеві Якову Гальчевському. Презентуватимуть працю «Микола Будник і кобзарство», книгу «Батькам скажеш, що був чесним» про російсько-українську війну 1917-1920 років. На літературних читаннях запропонують послухати громадянську та інтимну лірику молодих авторів». Працюватиме сцена авторської пісні. Відпочити від денного інтелектуального наповнення «Гальчевський-фесту» можна буде на рок-концерті.

Коли: протягом дня

Де: Молодіжний парк, школа образотворчого та декоративно–прикладного мистецтва

Вартість: безкоштовно

Субота (27 липня)

Фото: ілюстративне stock.adobe.com

Fitness City. Функціональне тренування

Функціональне тренування - зміцнює м'язи робить їх на багато еластичнішими, але не збільшує їх маси. Тренування полягає в імітації рухів з різною інтенсивністю та багаторазовою кількістю повторів вправ. Завдяки правильній біомеханіці рухів, різні групи м'язів починають більш ефективно взаємодіяти між собою, покращуючи нашу гнучкість та координацію.

Коли: 8:00

Де: Стадіон Поділля

Вартість: безкоштовно

Перегляд мультфільму “Великий злий лис та інші історії”

Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Закрита вечірка "Summer.Літній двіж"

Всіх запрошують на вечірку. Дрескод на події: Black&White. Відвідувачів заряджає: @fatbeat21.

Коли: 19:00

Де: ДАХ, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 200 гривень

Майстер-клас "Кольорові фантазії на папері"

На цій зустрічі діти зможуть дізнатися про метод інтуїтивного малювання, завдяки якому вивільнюються: фантазії, емоції, переживання, які діти такого віку не завжди можуть та вміють проговорювати.

Коли:11:00

Де: Вул. Подільська, 93

Домедична допомога при ДТП

Щорічно по Україні від 2 до 3 тисяч людей гине в ДТП, але близько 30% цих смертей можна було б уникнути, якби учасники дорожнього руху уміли надавати домедичну допомогу.Своєчасна і ефективна домедична допомога на місці події є найважливішим чинником збереження життя постраждалих та прискорення одужання в посттравматичному періоді.

Коли 10:00

Де: м. Хмельницький (уточнювати)

Вартість курсу: в день проведення крсу 650

Кінопрезентація "Як кувалося покоління"

Кінопрезентація «Як кувалося покоління» у літньому мистецькому дворику Хмельницького обласного музею запрошує поціновувачів сучасного мистецтво, яке стало продуктом зміщення історико-культурних платформі бік пошуку локальної національної унікальності.Плоскирів, Проскурів, Хмельницький - місто, що змінюється кожного року.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартсть: 20 гривень

Дегустація пива Beer Degustation від Copper Head

Найсмачніша пивна дегустація твого міста з Оксаною Литвинюк. Вечір суботи, п'ять сортів пива та шістнадцять поціновувачів крафту від Copper Head. Антон Воронов потішить нас смачними стравами, ретельно дібраними до кожного сорту.

Коли: 18:30

Де: MYATA espresso bar, вул. Проскурівська, 49

Вартість: 350 гривень

Неділя (28 липня)

Фото: ілюстративне yachtsngulets.com

Вечірка на катері

Продовження серії івентів #вечірканакатері! Як завжди будемо розсікати хвилі по безкрайому Південному Бугу під ритми улюбленої музики, зустрічати захід сонця в колі
близьких, знайомих та й просто крутих людей.

Коли: 18:00

Де: Набережна Південного Бугу

Вартість: 300 гривень

Майстерня родинної творчості

Виготовлятимуть ляльки-мотанки.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік»

Щонеділі на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Ваість: безкоштовно

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую