ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 4-6 жовтня

Культура 2452
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Сьогодні у Хмельницькому стартує третій фестиваль перекладу, який триватиме три дні. Хмельничанам покажуть, як може взаємо діяти переклад з візуальним мистецтвом і музикою. Одразу кілька музичних концертів запланували найближчими днями, будуть театральні вистави для дорослих і малих. 

У суботу в парку чекмана хмельницькі байкери закриватимуть мотосезон, а на стадіоні ХНУ триватиме виставка собак різних порід. 

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставковий проєкт "Новий пейзаж. Новий портрет" та виставка Неллі Павлової "Про що мовчить каміння". Фотовиставка конкурсу "Хмельницький крізь об'єктив" нещодавно була відкриту у музеї-студії фотомистецтва.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (4 жовтня)

 

Фото: з архіву

Літературно-перекладацький фестиваль "Translatorium 2019"

Цього року на літературно-перекладацькому фестивалі "TRANSLATORIUM 2019" говоритимуть про взаємодію перекладу з візуальним мистецтвом і музикою. Адже тема події — «Співпраця як спосіб творчого процесу».
Упродовж трьох днів фестивалю TRANSLATORIUM проведуть два десятки подій — лекції, майстерні художнього перекладу, професійні дискусії та неформальні зустрічі. Освітні заходи об’єднані окремим блоком — Освітньою програмою, що відбуватиметься за підтримки Українського культурного фонду.

Коли: 12:00
Де: м. Хмельницький.

Мультимедійний проект Blake.Anew

Проект Blake.Anew — це спроба показати багатогранність явища перекладу як переходу між різними видами мистецтва й знаковими системами. Поезія Вільяма Блейка видається надзвичайно придатним для цього матеріалом. Адже Блейк не лише писав, а й трансформував свої тексти в образи візуальні.

Коли: 20:30
Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34
Вартість: безкоштовно

Концерт естрадно-духового оркестру «Буковина» Чернівецької обласної філармонії імені Д. Гнатюка

Професіоналізм колективу настільки досконалий, а в музику вкладено стільки тепла і душі, що не дивно, чому з таким захопленням численні слухачі вітають кожен номер музикантів. Тому, зустріч з колективом естрадно-духового оркестру "Буковина – завжди свято.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 80-90-100 грн

Психологічна гра "Секрети стосунків"

Психологічна гра "Секрети стосунків" - це пошук можливостей для створення щасливих відносин. Виявлення барьєрів та перешкод, пошук шляхів подолання труднощів у відносинах. А також пошук можливостей для покращення якостей відносин.

Коли:18:30
Де: вул. Гагаріна, 5
Вартість: 400-750 гривень

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «ART LAND FEST» (Кам`янець-Подільський)

Усіх запрошують на свято музики та танцю, яке подарують вам учасники вокальних та хореографічних колективів з різних куточків України. У складі поважного журі фестивалю-конкурсу можна буде побачити відомих фахівців світової хореографії та вокалу.

Коли: з 9:00
Де: м.Кам`янець-Подільський, міський Будинок культури, вул.Шевченка,20

Субота (5 жовтня)

 

Фото: з архіву

Закриття мотосезону

Всі охочі хмельничани зможуть покататись на справжніх мотоциклах, відчути себе байкерами та зробити яскраві фото. Крім того, як повідомляють в Хмельницькій асоціації мотоциклістів, буде частування гостей смачною шурпою. Завершиться програма прокатом мотоколони вулицями міста.

Коли: 11:00
Де: парку імені Михайла Чекмана (площа біля фонтану)
Вартість: безкоштовно

Виставки собак усіх порід "Кубок Поділля - 2019" та "Кубок Хмельнничини - 2019

Всесвітній кінологічний альянс, Міжнародний союз кінологічних клубів (UCI), Хмельницький обласний клуб собаківництва запрошують вас взяти участь у сертифікованих виставках собак усіх порід з присвоєнням титула 2хСАСІВ.

Коли: 11:00
Де: Стадіон ХНУ, вул. Інститутська

Семінар "Секрети управління емоціями"

Запрошують всіх, хто хоче навчитися керувати своїми емоціями, відчувати своє тіло і внутрішні процеси.
Коли: 10:00
Де: Вул. Проскурівського підпілля, 48/1А
Вартість: 650 гривень

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера маленького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. 

Коли: 10:30 
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Дитяча субота "Осінні викрутаси в "Є"

Скільки потрібно причин, щоб полюбити осінь? У книгарні знають тільки три: Частіше підносити голову до верхів'їв дерев, усміхатися сонечку, Читати вголос яскраві книжки у колі сім’ї, Приходи на теплі заходи у Книгарню «Є».

Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Веселі перегони"

Ця історія про те, як зухвалий Заєць насміхався над Їжачком, вважаючи себе хитрішим за нього. Вони посперечалися, хто перший добіжить і тим переможе. Прудконогий Заєць був переконаний, що швидше подолає дистанцію. Але Їжак з Їжачихою перехитрували його й виграли.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 28-30 гривень

Зустріч "Що потрібно вчити в 9 років, щоб заробляти більше за батьків в 14?"

Хочете дізнатися про 5 сучасних технологій, які можуть вивчати діти? А про 7 областей знань, які будуть затребувані через 5 років? Мрієте визначити способи "з чого почати" навчання вашої дитини? Запрошують Вас і Ваших дітей 7-14 років на відкриту зустріч.

Коли: 13:00
Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93
Вартість: безкоштовно

Практикум "Як створити тренінг "під ключ"

Результат, який ви отримаєте: 1. зрозумієте з чого починається процес створення тренінгу. 2. дізнаєтесь про основні необхідні елементи при конструюванні та розробці тренінгу. 3. навчитесь створювати тренінг під конкретний запит чи ціль. 4. отримаєте алгоритм підбору вправ, активностей та формування кожного блоку. 5. розробите алгоритм власного тренінгу.

Коли: 10:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 750-950 гривень

Лекції від «15х4»

Навчання. Тести. Анімація. Дарвін. Цього разу ви почуєте лекції: 15 хвилин про те, як навчатися (Тимофій Пєшков). 15 хвилин про ДНК-тести (Айя Свідерська). 15 хвилин про історію анімації (Богдан Іванцов). 15 хвилин про премію Дарвіна (Роман Федоченко).

Коли: 19:00
Де: Хмельницька філія Донецького національного університету імені Василя Стуса (приміщення колишнього ЦНТІ, Свободи, 36, 5 поверх, 510 аудиторія)
Вартість: безкоштовно

Неділя (6 жовтня)

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Концерт академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії

У програмі твори Вільяма Волтона, Антоніна Дворжака, Мануеля де Фалья, Каміля Сен-Санса, Карла Марії фон Вебера, Поля Дюка, Моріса Равеля, Миколи Римського-Корсакова, Еміля Вальдтейфеля.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість: 60-80 гривень

Фестиваль "SATaniv FEST 2019" (смт. Сатанів)

На Вас чекають конкурси, атракціони, майстер-класи, розваги для дітей та молоді, мультинаціональні локації, святкова програма, вогняне шоу, дискотека, фудкорти. Цьогорічна програма передбачає облаштування ярмаркових мультинаціональних локацій, які проілюструють звичаї та традиції етнічних громад, які проживали на території Сатанівської громади впродовж століть пліч-о-пліч.

Коли: 12:00
Де: Центральна площа, смт. Сатанів
Вартість: безкоштовно

Казка "Троє поросят"

Діток та їх батьків запрошують у театр на казку "Троє поросят".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50 гривень

Дитяча вистава "Солом'яний бичок"

Неймовірні пригоди солом`яного бичка не залишать нікого байдужим.

Коли: 12:00
Де:Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую