ye-logo.v1.2

Телеведуча, родом з Хмельницького, виконала оперету на «Х-факторі»

Культура 5212
Жінка народилася та виросла в Хмельницькому
Жінка народилася та виросла в Хмельницькому. Фото: YouTube

Свій оперний голос продемонструвала Наталія Кудряшова.

Тривають відбіркові кастинги нового сезону «Х-фактору» на каналі СТБ. Раніше свої вокальні здібності на проєкті вже випробували олімпійська чемпіонка з Хмельницького Ірина Мерлені та син солістки гурту «Лісапетний батальйон» Сергій Фаліон. Під час останнього випуску шоу на сцені «Х-фактору» заспівала також телеведуча, родом з Хмельницького, колишня ревізорка магазинів Наталія Кудряшова.

«Багато хто мене знає як ведучу, яка перевіряє магазини, яку трошки б’ють кожен раз в кожній програмі. Мене били, били і добили – до Х-фактора», - сказала вона перед виступом.

Вокалістка влаштувала на сцені «Х-фактору» ревізію, а потім заспівала пісню Пепіти з оперети «Вільний вітер».

Члени журі на виступ Наталії по-різному відреагували. Першою свою думку висловила Оля Полякова: «Знаю, що тут академічним вокалом нікого не можна зачепити. Ці люди виховувалися на іншій музиці, не вчилися в консерваторіях. А я скажу, що це було дуже добре, свіжо. Ви була артистична».

Олег Винник заявив, що Наталія, як персонаж, йому сподобалася. Від нього вона отримала друге «так».

«На мій погляд, важливо не як ти і де вчився, а важливий результат. Я минулого року виграла це шоу і я знаю, що треба для того, щоб іти тільки вперед. Наталю, ви мені дуже подобаєтеся, але мені здається, якщо у мене будуть дівчата, чи команда «30+», я не зможу з вами виграти. Ви мене не переконали», - сказала Настя Каменських.

Андрію Данилко теж образ ведучої не припав до душі. «Ви позитивна і весела. Але мені ваш виступ нагадує веселу виховательку в дитячому садку. Ось я можу і Снігуроньку зіграти, і лисичку, і разом заспівати з вами, і з батьками бухнути… Але мені здається, що це не підходить для шоу «Х-фактор», - підсумував він.

У результаті Наталія Кудряшов отримала два «так» і два «ні» та не пройшла до наступного етапу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую