ye-logo.v1.2

Леся Нікітюк розповіла, як перешиває старі сукні на себе

Культура 5263
Леся Нікітюк полюбляє переробляти старі речі на новий лад
Леся Нікітюк полюбляє переробляти старі речі на новий лад. Фото: скрін з відео

Відома хмельничанка полюбляє власноруч дизайнувати собі речі.

Раніше популярній українській телеведучій з Хмельницького Лесі Нікітюк, зважаючи на високий зріст, доводилося часто перешивати одяг під себе. У цьому вона зізналася в інтрев’ю Катерині Осадчій в програмі «Світське життя».  Тепер з вибором одягу стало легше, говорить хмельничанка, проте свої та мамині старі сукні вона все ж переробляє на сучасний лад.

«Ти славишся тим, що шиєш сама собі сукні, перешиваєш старі мамині сукні. Тобто, ти в екотренді – коли не викидають, не віддають речі, а перешивають», - сказала Катерина Осадча.

Нещодавно Леся Нікітюк зшила собі сукню з маминого плаття, якому 38 років. «Колись була відома японська фірма «Чорі», зараз її вже ніде не знайдете. Там були відбірні тканини. І якраз така сукня була в моєї мами з шифону. 38 років пройшло, а вона не полиняла, ковтунців на ній немає. Ми просто її перешили на сучасний лад і справді мені дуже подобається», - каже вона.

Сукня, яку переробила Нікітюк.

За словами хмельничанки, у неї є більше пів сотні суконь, які вони перешивають. «Висить сукня два роки. Ми якісь нові рюшечки нашили, скомбінували з ботами і сумкою – супер», - додає ведуча.

Розповіла Леся Нікітюк і про своє нове телевізійне шоу, саундтрек до якого вона заспівала сама, та згадала як відсвяткувала своє день народження у караоке.

Читайте також: Зеленський надав почесні звання співочим близнюкам з Ярмолинців.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую