ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 18-24 листопада

Культура 2460
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Цими вихідними хмельничани вшановуватимуть пам'ять жертв Голодоморів. Усіх небайдужих запрошують долучитися в суботу до Скорботної ходи та інших пам'ятних заходів. Також цього тижня в Україні вчергове відзначатимуть День Гідності та Свободи. З нагоди свята у Хмельницькому організують низку тематичних подій.

Кілька корисних майстер-класів і тренінгів запланували найближчим часом. Також пройдуть театральні вистави і відбудуться концерти класичної музики. 

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка «Unison» Іллі та Сергія Школярів, виставка живопису "Пейзаж Портрет Натюрморт". Фотовиставка "Фотовернісаж на Покрову - 2019" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Самчиківський розпис» діє в "Art Квартирі". Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC" В арт-центрі "Масло" відкрили виставковий проєкт "Солодка яма".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (18 листопада)

Ladys cash flow: психологічна бізнес-гра для жінок

Гра - це дзеркало ваших відносин з грошима, можливостями та самореалізацією в житті.

Коли:18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 400-750 гривень

Вівторок (19 листопада)

Форум молитви за сиріт

Форум присвячений Всеукраїнському «Дню молитви за сиріт». Як зазначають організатори, мета форуму - об’єднати усіх навколо проблеми сирітства. Представники влади, церкви та релігійні громади, бізнес, громадські та благодійні організації зможуть створити спільну платформу для найкращої допомоги обездоленим дітям та в спільній молитві просити щасливої долі для наших дітей.

Коли: 11:00
Де: театр імені М. Старицького
Вартість: безкоштовно

Всеукраїнський день піжам

Це благодійна акція на підтримку відкриття Сімейних кімнат у державних лікарнях в Україні. Приєднатися до неї може кожен: школярі та студенти, офісні працівники і журналісти, культурні організації та державні установи, представники бізнесу та соціальних ініціатив, водії таксі та гостинні ресторатори. а роботі, навчанні або просто вдома зробити фото в піжамі та опублікувати його у соціальних мережах з хештегом #ДеньПіжам та передати виклик трьом друзям.

Воркшоп "Як написати гарне резюме і впевнено пройти співбесіду"

Запрошують клієнтів проєкту, тих хто у пошуках роботи та студентів на навчання, що надасть можливість мати резюме, яке не соромно надіслати у будь-яку компанію.

Коли: 14:00
Де: ХБФ Хесед БЕШТ, вул. Шевченка, 40/2.
Вартість: безкоштовно

Середа (20 листопада)

Вистава «Одруження»

Театральне дійство, яке розвивається на сцені, показує події одного дня, у якому більше переживань і пристрастей, аніж у деяких людей відбувається за все життя. Упродовж дня в домі Агафії Тихонівни проходить цілий «парад» женихів. Героїня мріє про сім'ю і домашній затишок, закохується й розчаровується.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 гривень

Четвер (21 листопада)

Фото: ілюстративне з архіву

Флешмоб «Вільні творять майбутнє»

У Хмельницькому відбудеться флешмоб з нагоди Дня Гідності та Свободи «Вільні творять майбутнє». Містян запрошують долучитися.

Коли: 11:00
Де: Пам’ятник Героям Небесної Сотні.
Вартість: безкоштовно

Тренінг "Сучасні технічні пристрої: користь чи загроза?"

На тебе чекає: 1. Показ фільму «Навмисна смерть». 2. Дискусія з експертом та представником «Хмельницького енергетичного кластеру» Степаном Кушніром.

Коли: 17:00
Де: Молодіжний центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Тематичний захід "Народжені вмерти за Батьківщину – залишаються жити у віках"

Запрошують вас відвідати захід, приурочений Дню Гідності та Свободи України, який проводиться з метою розширення знань про події Євромайдану та ушанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Це наша історія, яку ми маємо пам'ятати. Тематичні мініатюри про події трагічних днів представлять також вихованці студії театрального мистецтва. Народжені вмерти за Батьківщину – залишаються жити у віках. А ми - живі, несемо світло цієї пам'яті.

Коли: 15:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Концерт Василя Шмикова (скрипка, Франція) у супроводі симфонічного оркестру

Василь Шмиков веде активну міжнародну гастрольну діяльність. Впродовж останніх років він гастролював у країнах: Японія, Бельгія, Німеччина, Італія, Швейцарія, Канада, Австрія... у супроводі престижних камерних ти симфонічних оркестрів.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Клуб психологічного кіно "Як керувати конфліктами?"

Пропонують поговорити про конфлікти в нашому житті й спробувати сформувати власну думку та позицію в цьому питанні.

Коли: 19:00
Де: Медіа зал "Оскар", провулок Пекарський, 6
Вартість: 250 гривень

Заняття з творчого письма "Персонаж"

“Де” і “як” вже писали, настала черга написати “хто”. Це означає, що заняття буде присвячене роботі над персонажами майбутніх книжок. Потренуєтеся створювати героїв та робити їх виразними. Фрірайтинг, творчі вправи та завдання також будуть. Приходьте писати з задоволенням у теплій компанії.

Коли: 19:00
Де: "Львівська майстерня шоколаду", 3 поверх, вул. Проскурівська, 33
Вхід: чашка чаю або кави.

Майстер-клас "Мистецтво інвестування"

Усі ми любимо шопінг: одяг, продукти, техніка – щодня на це витрачаються мільйони, а світові ритейл-гіганти мають мільярдні прибутки. Ви ж можете не лише витрачати на шопінг, а й заробляти на ньому. Як? Інвестуючи в акції ритейл-гігантів.

Коли: 19:00
Де: Ola Healthy Cafe, провулок Пекарський, 4
Вартість: безкоштовно

П'ятниця (22 листопада)

Фото: Karabas

Концерт «Queen Forever» Hardy Orchestrа

Великі Queen! Вже протягом кількох десятиліть залишаються в топі найвеличніших рок гуртiв світу! Творці хітів, які по праву стали безсмертними у 20 та 21 століття! Музика, яка виховує смак і естетику молодих музикантів! Музика, яка запалює серця! Це все Queen! Симфонічний Шоу Оркестр Hardy запрошує поцiновувачiв якiсного року, і шанувальників Queen на грандіозний концерт, присвячений цій особливій групі. Queen в оригінальних аранжуваннях HARDY і чудовий голос Віктора Романченка, створять незабутній настрій і заряд емоцій в цей вечір.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 120-460 грн

Симфо-шоу "PRIME ORCHESTRA"

Восени 2019 року PRIME Orchestra відсвяткує своє п’ятиріччя грандіозним ювілейним туром, який завершиться наприкінці весни 2020! До святкової програми з циклу «Світові Хіти» увійдуть найкращі та найулюбленіші серед глядачів композиції, зіграні оркестром за 5 років, проте, у оновленному варіанті, а також нові приголомшливі версії хітів, які ще не виконувалися оркестром.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 250-540 грн

Субота (23 листопада)

Фото: з архіву

Скорботна хода

Скорботна хода з майдану Незалежності по вул. Соборній, Проскурівській. Панахида та покладання квітів, композицій з колосків та свічок до пам’ятника жертвам політичних репресій та голодомору «Ангел Скорботи»

Коли: 16:00
Де: Майдан Незалежності, Пам'ятник «Ангел Скорботи»
Вартість: безкоштовно

Заходи з нагоди Дня пам’ятi жертв Голодоморiв

В рамках Дня пам’ятi жертв голодоморiв вiдбудеться: Огляд експозиції та інформаційних стендів. Куштування страв часів Голодомору.

Коли: 15:00
Де: Вул. Проскурівська
Вартість: безкоштовно

Благодійно-просвітницька акція "Свічка пам'яті"

Запрошують на перегляд документальної кінострічки, присвяченої подіям Голодомору «Свіча Джеймса Мейса», благодійно-просвітницьку акцію "Запали свічу пам'яті" та спільну молитву з представниками церков!
У фільмі подано інтерв'ю з відомими українцями: політиками, істориками, громадськими діячами, які розповідають про трагедію України, дають оцінку подіям 1932—1933 років та згадують видатного історика і дослідника Голодомору Джеймса Мейса.

Коли: 17:00
Де: Репетиційна зала, майданчик біля СКЦ "Плоскирова", вул. Курчатова, 90.
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Сни про Венецію"

Це лялькове ілюзійно-ексцентричне шоу, у якому ляльок не тримають у руках, а прикріпляють до ніг, голови й тулуба. Актори в яскравих костюмах та ляльки людського зросту покажуть фокуси, співатимуть і танцюватимуть.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість квитка: 28-30 гривень

Неділя (24 листопада)

Концерт "Осінні Імпрези"

У програмі звучатимуть твори композиторів: В.А. Моцарта, Дж. Россіні, О. Білаша, П. Майбороди, Ю. Мейтуса, А. Кос-Анатольського.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія (зал імені В. Сліпака), вул. Гагаріна, 7

Вистава для дітей "Рікі-Тікі-Таві"

Рікі-Тікі-Таві - так звуть молодого мангуста, він живе разом зі своєю родиною. Але одного разу під час повені потоком його змиває. Опиняється Рікі-Тікі-Таві в саду біля будинку, де живе хлопчик Тедді з батьками. На Тедді напала змійка Кара, але Рікі захистив малого і цим його врятував, бо змійка була отруйна. Так Тедді й Рікі подружилися. Рікі лишається жити з ними, але небезпека не зникає все одно.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую