ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 29 листопада - 1 грудня

Культура 3185
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне vestniktm.com

Програма заходів.

У неділю в Хмельницькому відкриють Різдвяний ярмарок. Святкове містечко традиційно розташувалося у центрі міста на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Цього року на ярмарку облаштовують нові ілюмінації, а новорічну ялинку "вбирають" у нові прикраси. На відкритті ярмарку влаштують зимове шоу з хмельницькими зірками, й у кожні вихідні та святкові дні на головній сцені Різдвяного ярмарку вируватимуть тематичні заходи аж до 20 січня.

Кілька новорічних майстер-класів запланували найближчими днями у Хмельницькому. Будуть театральні вистави, музичні і гумористичні виступи. Кличуть хмельничан також на фестиваль гармонійного розвитку, який триватиме протягом суботи-неділі.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка-діалог "Жага до живопису. Жінки" та "З життя жінки. Чоловіки". Виставка фотографій "Шлях Гідності та Свободи" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Самчиківський розпис» діє в "Art Квартирі". Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC" В арт-центрі "Масло" відкрили виставковий проєкт "Солодка яма".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (29 листопада)

Фото: lviv.travel

Концерт гурту "KARNA"

Головні метал-хітмейкери країни будуть не лише палити на сцені, але й єднати усіх поціновувачів рок-н-ролу у великий всеукраїнський аркан.

Коли: 19:00
Де: LUX Night & Karaoke Club, вул. Камянецька, 21
Вартість квитків: від 250 грн

Концерт Дениса Максимчука (фортепіано, Україна-Австрія)

Денис Драган-Максимчук - юний український піаніст родом з Івано-Франківської області. У своєму юному віці має постійні виступи в Україні, Австрії, Швейцарії та Франції.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава «Вражена Тетяна»

Вистава складається з декількох коротких, але наповнених частин, які всі разом складаються в одну єдину картину сучасного світу, який з кожним днем стає абсурднішим. Де жінки стають більш мужніми, а чоловіки більш жіночними, де бабуся розповідаючи онуку казку сподівається, що він виросте і всіх «тра-та-та», де син може повірити, що його дружина приготувала йому на обід його ж матір, де жінки більше радіють померлими чоловікам на війні, ніж живим на власному подвір’ї.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43
Вартість: 50 гривень

Шоу театру тіней Teulis "Твоя тінь"

Театр тіней Teulis - всесвітньовідомий, він отримав визнання у багатьох країнах. Їхні постановки - це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, прекрасного звукового супроводу, приголомшливих відеопроекцій. До Хмельницького Teulis везе нову шоу-програму "Твоя тінь", у яку актори включили деякі моменти з попередніх виступів "Повелитель тіней" та "Вічна історія".

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.
Вартість: 100-320 гривень

Вечір настільних ігор (Монополія, UNO та інші)

Настільні ігри вже давно зарекомендували себе як чудовий засіб корисного і цікавого проведення часу. Запрошують усіх охочих прийти та зіграти в Монополію, Уно та інші настільні ігри.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90.
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас з виготовлення новорічного віночка

Запрошують усіх охочих віком від 6 років на майстер-клас з виготовлення новорічного віночка з натуральних матеріалів.

Коли: 17:00
Де: Антикафе "Razom", вул. Проскурівська, 62
Вартість: 250 гривень

Субота (30 листопада)

 

Фото:з архіву

Фестиваль гармонійного розвитку "Мистецтво Бути!"

Цього разу буде понад 60 майстер-класів: гармонізація внутрішнього світу; стосунки чоловіка та жінки; бізнес-напрямок; практики Прощення; стосунки батьків і дітей; розкриття жіночності та Особистої сили; слов'янські методи зцілення; трансформаційні та психологічні ігри; творчість, краса, омолодження, ладування; оздоровчі техніки.

Коли: з 10:00
Де: Центр соціальної допомоги фонду "Хесед Бешт", вул. Шевченка, 40/2

Валерій Жидков #Гуднайтшоу

Валерій Жидков із новою програмою #ГудНайтШоу вирушає в масштабний тур містами України! В своїх виступах ділитиметься думками про життя, релігію, кохання, секс та дружбу. Цікаво, чи співпадуть його думки з вашими? Не пропустіть вечір наповнений справжнім гумором та щирим сміхом.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 190-450 грн

Дитяча вистава "Казка-ланцюжок"

Театр ляльок приготував виставу, але непросту - "Казку-ланцюжок".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 28-30 гривень

Дитяча субота " Бувай, пані Осінь!"

Пані Осінь відкриває червону парасольку та прощається до наступного вересня. Запрошують провести її теплим чаєм, цікавими книжками та рукоділлям.

Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", Проскурівська, 2
вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Неділя (1 грудня)

 

Фото: з архіву

Відкриття Різдвяного ярмарку

Усіх запрошують на зимове шоу
"Зірки запалюють ялинку": Мотор'ролла, Stanza, Zворотня Dія, Grace, Марина Круть, Віктор Шайда, Марина Українець, Інна Гласова, Павло Дасюк, Дарія Коневега, Дарія Сохрякова, Назарій Поляков.

Коли: 19:00
Де: вулиця Проскурівська
Вартість: безкоштовно

Вистава «Ніч перед Різдвом»

Казкова ніч, сімейна ніч, дивовижна ніч на хуторі поблизу Диканьки! А якщо до цієї страви додати дещицю містичності? А якщо в цю ніч іще намішати трішки кохання та пристрасті? Тоді усім знайома новорічна історія набуде зовсім нових обрисів, зазвучить по новому і глядач полине у світ різдвяних пригод! Вакула, Оксана та навіть сам Чорт із Солохою зійдуться у кумедійній боротьбі за своє кохання! А феєрія автентичної музики та колядок створять справжню гоголівську святкову атмосферу та подарують заряд позитиву на цілий рік.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.
Вартість квитків: 60-100 грн

Вистава «Вінні-Пух»

Маленьких хмельничан запрошують на виставу про веселого і милого ведмедика з тирсою в голові і його друзів – П’ятачка, Сову, Зайчика і Ослика І-А.

Коли: 12:00
Де: Театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 28-30 гривень

Майстер-клас "Пухнастий новорічний блокнот"

Запрошують усіх на майстер-клас "Пухнастий новорічний блокнот".

Коли: 13:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 гривень

Майстер-клас "Орхідея з фоамірану"

У неділю запрошують на майстер-клас зі створення орхідеї фаленопсис з фоамірану.

Коли: 14:00
Де: Craft house, вул. Молодіжна, 7
Вартість: 250 грн

Концерт «Легенди Іспанії»

Програма: Е. Гранадос – Поетичні вальси, І. Альбеніс – «Гранада», «Кадис», «Астурія», Ф. Таррега – «Спогади про Альгамбру», Х. Родріго – «Заклинання і танець», М. Льобет – Скерцо-вальс, М. Льобет – Варіації на тему Сора.

Коли: 17:00
Де: Галерея MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3
Вартість: 100 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую