ye-logo.v1.2

«Ліга сміху»: під час виступу хмельничан із залу почали виходити люди

Культура 18424
Хмельничани до свого виступу залучили чимало знаменитостей
Хмельничани до свого виступу залучили чимало знаменитостей. Фото: скрін з відео

«Отдыхаем вместе» боролися за Зимовий кубок.

За ювілейний Зимовий кубок «Ліги сміху» змагалися всі команди сезону, крім чемпіонів та віцечемпіонів. У першій частині Зимового кубку, який вийшов минулого тижня, виступили п'ять команд. Вчора, 29 листопада, на каналі 1+1 вийшла його друга частина, де взяли участь гумористи з Хмельницького «Отдыхаем вместе».

Команда «Отдыхаем вместе» у цьому сезоні експериментувала. Об'єднавшись з учасникамии команди «Воробушек», гумористи усіх вражали абсурдним гумором, за що отримали на Зимовому кубку нагороду «Кращий концепт». До слова, кожна команда була нагороджена малими кубками з персональним номінаціями. Кам’янчани «Наш формат», які стали віцечемпіонами сезону, отримали кубок за «Кращий жарт».

«Зимовий кубок – час дивувати», - заявили хлопці з Хмельницького перед виступом і здивували. Після кількох жартів команди з залу вийшов суддя «Ліги сміху» Влад Яма, а потім Стас Боклан. Невдовзі зі своїх місць піднялась і частина глядачів, однак люди все ж залишились у залі.

До свого виступу хмельничани залучили кількох зірок, які неочікувано з'являлися впродовж виступу. Зал оцінив виступ жартівників гучними оплесками, однак за рішенням суддів, їх номер не був кращим. Зимовий кубок здобула команда «Дніпро».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую