ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 20-22 грудня

Культура 2897
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Сьогодні у Хмельницькому запрацює гостина святого Миколая. Тож маленьких хмельничан запрошують відвідати казкову хатинку біля головної ялинки міста. Велику кількість новорічних майстер-класів запланували найближчими днями у місті.

Також цієї суботи вперше у Хмельницькому відбудеться дитячий благодійний різдвяний бал. Для дорослих містян проведуть лекцію про проблеми відходів та стиль життя без сміття. Кілька театральних вистав відбудеться цими вихідними.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка-діалог "Жага до живопису. Жінки" та "З життя жінки. Чоловіки", виставка "Свято в класичному стилі". Виставка фотографій "Захисники" Костянтина Жданова була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Самчиківський розпис» діє в "Art Квартирі". Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC". У  холі Хмельницької бібліотеки для юнацтва відкрили експозицію ялинкових прикрас з приватної колекції.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

Читайте також: Куди піти з дітьми у Хмельницькому на зимові свята.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (20 грудня)

 

Фото: з архіву

Новорічна гостина Святого Миколая

Вже збирається в дорогу Святий Миколай, який для кожного малюка готує подарунки. До свята Миколая у Хмельницькому відбудуться різноманітні заходи. У середмісті, поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка, поряд з головною ялинкою та будиночками з різноманітними сувенірами, прикрасами, смаколиками та напоями розташувалася гостина Святого Миколая. Резиденція Святого Миколая відчинить свої двері для маленьких хмельничан у п’ятницю, 20 грудня, о 17-ій годині. Працюватиме щоденно з 20 грудня 2019 року до 9 січня 2020 року з 17 до 19 години, крім 31 грудня, 6 і 7 січня.

Коли: 17:00
Де: Майданчик біля кінотеатру імені Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Вечір улюблених настільних ігор

Справжній новорічний настрій та позитивні емоції подарує вечір з улюбленими настільними іграми. Приходь, та приводь з собою друзів. А, якщо маєш улюблену настільну гру - можеш захопити і її! Буде весело.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Клуб психологічного кіно "Секрет здійснення мрій"

Запрошують поговорити про секрет здійснення мрій і сформувати власну думку та позицію в цьому питанні: різниця між бажанням, мрією та ціллю; секрети власної самомотивації; як зрозуміти, де "ваша" власна ціль, а де навіяна іншими.

Коли: 19:00
Де: Медіа зал "Оскар", провулок Пекарський,
Вартість: 250 гривень

Майстер-клас "Новорічні прикраси з дерева"

Розпис дерев'яних новорічних іграшок акриловими фарбами.
Діти навчаться створювати особливі новорічні прикраси. Оригінальні вироби, симпатичні іграшки, приємні святкові дрібнички - діти будуть у захваті втілюючи свої фантазії! Милі "штучки", створені своїми руками до Нового року, наповнять вашу оселю затишком і теплом, стануть неординарними новорічними сюрпризами.

Коли: 18:00
Де: ТРЦ "WOODMALL", вул. Трудова, 6А
Вартість: безкоштовно

Субота (21 грудня)

 

Фото: apostrophe.ua

Дитячий благодійний різдвяний бал

Бал – це атмосфера вишуканостi, елегантностi, світського спiлкування, насолода музичними творами та бальними танцями. Це епоха естетiв та iнтелектуалiв, яка подарувала свiту, такi iмена як Франко, Грушевський, Труш.

Коли: 15:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Зимові гуляночки

Усіх запрошують на Зимові гуляночки весело провести час.

Коли: 17:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Лекція "Проблема відходів та стиль життя без відходів"

Розпочинаємо сезон Зелених Дискусій! Не дивіться, що грудень за вікном, а ліпше гляньте, як суттєво змінилася погода за останні 10 років і подумайте про клімат та стан екології. Запрошені еколог та дівчата, які практикують принципи життя без відходів.

Коли: 18:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Веселі пригоди Рудохвостика та Сіропузика" та новорічне дійство

У театрі пройде новорічне дійство «Святкова Котовасія» і вистава «Пригоди Рудохвостика та Сіропузика». Хто такий Рудохвостик? А хто - Сіропузик? Що це в них за пригоди такі були? А все дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30 гривень (новорічне дійство) + 30-32 гривень (вистава)

Майстер-клас "Будиночок-ліхтар"

Запрошують на майстер-клас зі створення казкового засніженого будиночка-ліхтаря, який додасть чарівності вашій новорічній оселі.

Коли: 14:00
Де: Craft house, вул. Молодіжна, 7
Вартість: 150 грн

Майстер-клас "Ялинкові прикраси з полімерної глини"

Легка полімерна глина дозволяє передати тонкі скульптурні деталі, ефективно імітувати різні матеріали і текстури.
Характерною відмінністю від пластиліну є можливість тривалого зберігання виробів.

Коли: 15:00
Де: ТРЦ "WOODMALL", вул. Трудова, 6А
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Новорічна цукерниця"

Вихідний повинен бути корисним та веселим! Саме тому творча майстерня запрошує ваших дітей весело та з користю провести час! Виготовимо новорічну цукерницю, яка прикрасить ваш новорічний стіл, а також пограємо в ігри.

Коли: 17:00
Де: м. Хмельницький
Вартість: 200 гривень

Неділя (22 грудня)

Фото: lebonbon.fr

Балет "Лускунчик"

Музика П.І. Чайковського. Український балетний театр "Прем'єра". Солісти Львівської Опери. Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Тарас Мартиник. Балетмейстер - Олег Петрик.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Дитяча вистава "Веселі перегони" і новорічне дійство

У театрі ляльок пройде новорічне дійство «Святкова Котовасія» і вистава "Веселі перегони". Про виставу: ця історія про те, як зухвалий Заєць насміхався над Їжачком, вважаючи себе хитрішим за нього. Вони посперечалися, хто перший добіжить і тим переможе. Прудконогий Заєць був переконаний, що швидше подолає дистанцію. Але Їжак з Їжачихою перехитрували його й виграли.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30 гривень (новорічне дійство) + 30-32 гривень (вистава)

Романтична комедія «Одруження по-англійськи»

Хмельницький театр імені М. Старицького запрошує на романтичну комедію про чудне одруження «Одруження по-англійськи» за твором Бернарда Шоу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Майстер-клас "Ексклюзивні ялинкові кульки"

Запрошують усіх охочих зробити власноруч витончені ялинкові кульки! Як приємно прикрасити ялинку ексклюзивними прикрасами чи подарувати їх друзям. Виготовите набір з 3-х кульок.

Коли: 14:00
Де: Craft house, вул. Молодіжна, 7
Вартість: 250 гривень

Майстер-клас "Сніговик"

Запрошують вас на неймовірно цікавий майстер-клас "Сніговик".

Коли: 13:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість 270 грн

Майстер-клас "Прикраси на Ялинку"

Новий рік усе ближче і саме час подумати про прикраси для ялинки! Запрошують усіх охочих на виготовлення підвісок із фанери. Будемо розфарбовувати та застосовувати техніку "декупаж".

Коли: 17:00
Де: м. Хмельницький
Вартість: 150 гривень

Майстер-клас "Розмальовка різдвяних пряників"

Безкоштовний майстер-клас для дітей проводить наша супер талановита майстриня пані Оксана, яка навчить дітей розмальовувати різдвяні медові пряники. Після завершення майстер-класу маленькі учасники забирають свої розмальовані пряники в якості подарунка під ялинку для своїх рідних.

Коли: 15:00
Де: ТРЦ "WOODMALL", вул. Трудова, 6А
Вартість: безкоштовно

Вечір настільних ігор

Не пропустіть нагоди класно провести час у теплій атмосфері зі своєю сім'єю та познайомитись з новими людьми!. Безліч цікавих настільних ігор, спілкування та звичайно чай і смаколики.

Коли: 14:00
Де: Family Club, Проспект Миру, 63А
Вартість: 100 грн (з однієї дитини), 150 грн (з сім'ї)

Майстер-клас «Цукрова хатка»

Виготовити крафтову ялинкову прикрасу пропонується хмельничанам у рамках арт-проекту «Скринька чудес». «Цукрову хатку» під керівництвом хмельницької майстрині Maria Ryzhikova зможуть створити всі покоління охочих до творчості подолян. Такий святковий доробок стане у пригоді, як в якості подарунку до різдвяно-новорічних привітань, так і вдалого доповнення до домашнього декору.

Коли: 13:00
Де: Хмельницький Художній Музей, вул. Проскурівська, 47.
Вартість: квиток до музею (20 грн) + вартість матеріалів (40 грн)
 

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую