ye-logo.v1.2

Підтримай KRUTЬ на Євробаченні: де дивитись та як голосувати

Культура 2987
Марина Круть братиме участь у півфіналі Євробачення-2020
Марина Круть братиме участь у півфіналі Євробачення-2020. Фото: eurovision.stb.ua

Конкурс транслюватимуть у прямому ефірі.

Вже сьогодні ввечері, 8 лютого, відбудеться перший півфінал нацвідбору Євробачення-2020. Серед учасників -  хмельницька бандуристка Марина Круть. Виступатиме артистка під номером 4 із піснею «99».

Разом з нею за місце у фіналі сьогодні змагатимуться [О], Jerry Heil, Katya Chilly, Go-A, CLOUDLESS, GIO та Assol. Усі охочі можуть допомогти Марині перемогти і дати можливість боротися за шанс представляти Україну на конкурсі у Роттердамі (Нідерланди).

Як повідомляє UA:Перший, побачити пряму трансляцію нацвідбору на Євробачення-2020 глядачі зможуть на суспільних каналах UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та "СТБ", початок о 19.00. На регіональних каналах Суспільного мовника дивіться повтор наступного дня — у неділю, 9 лютого, о 20:00.

 Також Нацвідбір покажуть на онлайн-платформах Суспільного:
• фейсбук-сторінках UA: Євробачення та UA: ПЕРШИЙ;
• ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ;
• у мобільному застосунку suspilne.tv.
Суспільне радіо робитиме живі включення з Нацвідбору — слухайте на UA: Українське радіо.

Як йдеться у правилах голосування, розміщених на UA: Перший, кожному учаснику присвоюється номер від «1» до «8», що дорівнює коду (у Марини Круть «4»), за яким глядачі голосуватимуть за улюбленого учасника. Глядач з одного номера телефону може проголосувати за кожного учасника тільки один раз шляхом відправлення SMS-повідомлення на короткий номер 7766 (з кодом у тексті повідомлення від «1» до «8»). Також можна буде проголосувати у мобільному додатку «Teleportal» попередньо зареєструвавшись. Початок та закінчення голосування оголошуватиме ведучий у прямому ефірі.

«Результати голосування глядачів додаються до результатів голосування суддів. Після цього встановлюється загальний результат, за підсумками якого визначаються три учасники першого півфіналу, які набрали найбільшу кількість балів і які проходять до фіналу та продовжують участь у відборі», - зазначено у правилах голосування.

Ще один прямий ефір до півфіналу Національного відбору на Євробачення-2020 відбудеться 15 лютого, а фінал 22 лютого. Загалом за право представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Нідерландах боротимуться 16 конкурсантів. Судитимуть їх Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую