ye-logo.v1.2

Команда з Хмельниччини потрапила до нового сезону «Ліги сміху»

Культура 5257
У шостому сезоні ЛІги сміху гратиме "Наш формат"
У шостому сезоні ЛІги сміху гратиме "Наш формат". Фото: скрін з відео

У проєкт пройшли кам'янчани.

Учора, 6 березня, на каналі 1+1 стартував шостий сезон гумористичного проєкту «Ліга сміху». На сцені фестивалю під час гала-концерту виступило 18 команд, серед яких команда «Наш формат» з Кам'янця-Подільського.

«Коли я дізнався, що на фестиваль приїхали 227 команд із 70 міст, я відчув радість. Коли я дізнався, що ці команди приїхали з шести країн, я відчув гордість. А від того, як 18 кращих команд будуть боротися за 14 путівок в сезон, ми отримаємо задоволення», - промовив перед початком гри ведучий «Ліги сміху» Євген Кошовий.

У новому сезоні оновлений склад журі. До проєкту доєдналися Наталія Могилевська, Володимир Дантес, Надія Дорофєєва. Тренери з попередніх сезонів - Гарік Бірча, Юрій Ткач, Ігор Ласточкін, Стас Боклан.

За правилами відбору, тренер може обрати команду, яка сподобалася, під час її виступу або одразу після того, просто ставши з крісла. Якщо ж підніметься кілька тренерів, тоді вибір за командою. Також обрати команду можна після всіх виступів учасників.

Другий рік поспіль у гала-концерті «Ліги сміху» беруть участь кам’янчани «Наш формат». Минулого сезону команда стала віце-чемпіоном сезону, цього року гумористи знову вирішили спробувати свої сили. Вдалі жарти, мініатюри про Зеленського підкорили зал, однак ніхто з тренерів не став під час їхнього виступу.

Свої рішення судді оголосили у кінці гри після презентацій всіх команд. «Нашому формату» стали Наталія Могилевська і Гарік Бірча. Кам’янчани обрали собі тренером артистку.

Вперше за кілька років у сезоні не взяла участь хмельницька команда «Отдыхаем вместе».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую